TeoTN Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Potrzebuję grafiki do MagicAge (RPG), chodzi konkretnie o budynki "poćwiartowane" na kawałki 48x48px tak żeby było łatwo umieszczać w roomie :), lub chociaż dach. Oprócz tego potrzebuję po 5 outfit`ów dla profesji: Wizard, Knight, Necromancer, Palladin, Archangel. PS Mile widziane potwory: Minotaur Dragoon Beast Non-die Knight Ghost Vampire I inne, mogą być tj. w tibii ale z inną grafiką!! nie niemal kompletnie zgapione!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zrobiłem dla ciebie potworka Minotaur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 @Up: mogłeś mu to zapisać w ".png". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Nie ważne że nie w png. Mino jest spox, ale potrzebuję jeszcze widok lewa, prawa, tył, oraz atak. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zripuj z heroesów IV tam są wszystkie grafiki te co chciałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Po pierwsze to nielegalne Po drugie - ja tą grę mam zamiar rozpowszechniać za opłatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi