verydarkprince Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Chciałbym sobie zrobić stickmana - księcia persji, który chodził by sobie po pulpicie i robił różne rzeczy, ALE JAK! POMOCY! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 siemka, wiem, że na 100% tego nie zrobiłeś ale ja zrobiłem to za Ciebie użyłem funkcji "SZUKAJ" i tu oto mash:maskotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxex Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Tu zadane pytanie brzmi ,,Jak'' a nie ,,Czy'' Pisze że w fredl. ale jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 I to nei powiedzeli mi jak zrobic ta maskotke :P No wlasnie bede wypatrywal ten temat bo nadal nie zrobilem tej makotki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 I to nei powiedzeli mi jak zrobic ta maskotke :P No wlasnie bede wypatrywal ten temat bo nadal nie zrobilem tej makotki xD Ty pytałeś czy się da, nie spytałeś się jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 O<G ale skoro sie da to chce wiedzec jak nie?? Najlepszy byl by przyklad xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Nie koniecznie ;]. Skoro chcesz wiedzieć czy się da to odpowiadamy... a tutaj niektórzy myślą że czytamy w myślach komuś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Dobra dobra wszyscy sie wymandzrzacie to zaszpanujcie i powiedzcie jak zrobic... Mniej gadania wiecej robienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 To że wiedzą czym, nie znaczy że wiedzą jak. Ta sama zasada twojego logicznego myślenia. Więc i tak pytanie powinno być zadane inaczej. Ale też przyznam że jestem ciekawy jak to by wyglądało w gm, chociaż mi się raczej coś takiego nie przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Nie wiem, pewnie sie da, ale roboty jest wiecej niz to wszystko tego warte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 mi się zdaje że w GM sie nie da xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Mnie się wydaje, że trzeba by nieźle przerobić gm'a (To że może pobrać background z pulpitu jeszcze wiele nie daje), żeby był maskotką. Albo przynajmniej się chował do traya i z poziomu dll'a kierował maskotką. Do tego obsługa i wykrywanie okien Windowsa, to już potrzebny będzie WinApi. Wykonalne, ale i tak trzeba użyć innych języków programowania. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Moim zdaniem nie opłaca się robić tego w Game Makerze... ponieważ by się długo wczytywało... lepiej użyć magicznej różdżki która nazywa się Delphi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Mnie się wydaje, że trzeba by nieźle przerobić gm'a (To że może pobrać background z pulpitu jeszcze wiele nie daje), żeby był maskotką. Albo przynajmniej się chował do traya i z poziomu dll'a kierował maskotką. Do tego obsługa i wykrywanie okien Windowsa, to już potrzebny będzie WinApi. Wykonalne, ale i tak trzeba użyć innych języków programowania. ;] Jak mi dobrze wiedzac, na starym gmclanie, byl dll do okienek, dosc dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi