bigshark Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 A to będzie jakaś oryginalna gra? czy też DOKŁADNY KLON MARIO~~ :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 A wogóle to ściągnąłeś demo? Z tego wynika, że o tej grze Anacondy, nic nie wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Lol... ZO - odwieczna moja zasada :) Zagrać Ocenić :) Aha - nie może powstać dokładny klon Mario :) Gdyby był dokładny to sterowało by się MAriosem, po tych samych poziomach itp. itd. etc... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 9 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Nie jest to klon Mario, tym bardziej nie dokładny :P Klonem Mario jest np. Mario Forever, skaczesz tam Mariem, pokonujesz podobnych przeciwników itd. itp :P Zaraz powiesz że gra jest podobna do Mario, a która platformówka nie jest? A wogóle to ściągnąłeś demo? Z tego wynika, że o tej grze Anacondy, nic nie wiesz. Zgadzam się, zgadzam się w 100 procentach! Aha - nie może powstać dokładny klon Mario :) Nie może? Przecież to jest możliwe :P Najbardziej podobną grą do Mario jest Giana's sisters czy jakoś tak :P Podmieniono tam tylko potwory i postacie, reszta jest dokładnie taka sama jak w Mario :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Nie zgadzam sie :P Giana's sisters to nie jest DOKŁADNY w 100% klon Mario :) Bo są inne poziomy itd. itp. Można powiedzieć że to jest klon PODOBNY do Mario :) Ale nie że dokładny... Nie wiem czy dobrze ale chyba logicznie myśle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 Dobra Sceena widziałem ale dema nie moge ściągnąć <_< . Ciekawi mnie jak sie będzie w to grać. Dajcie jakiś link. :( Ej czy ktoś widzi tego posta ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2005 Proponuję tak: Niedźwiedź polarny - jak napije się Coca-Coli to może skakać na nartach xD Yeti - może odbijać pingwiny bejsbolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 23 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Tymonowi już pomogłem ;) Teraz mam pytanie odnośnie gry. Dodać jakieś minigry logiczne i zręcznościowe? Wole wiedzieć niż później dostawać baty za ich dodanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Taaaaaaa, dorób to! Najlepiej podobnie zrobione (te logiczne) do tych z Bod Bloba autorstwa Buziola :) . Ta gra poprostu wymiata :P . Może zrobisz też glutexowego tetrisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Minigry? Wario Land 4 hehehe.... :) Dodaj minigierki - będzie luzik :) Tylko nie za dużo, bo sie znudzi podczas gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Dzięki Anaconda za linka. Na serio nie mogłem znaleść sprawnego. Gierka jest super :thumbsup: . Dobrze to wykombinowałeś :thumbsup: .A co do minigierek to daj kilka. Gierka będzie ciekawsza i nie będzie się tak szybko nudzić :). Może jako minigierke daj jakieś wyścigi glutów :D . Wykryłem jeden błąd w grze który trzeba poprawić. Podczas zamieniania sie z chomika w Glutexa zablokowałem sie na ścianie, po prostu Glutex wbił mi sie w ściane. Daj jakieś 'Mask' do postaci, to powinno rozwiązać problem :) . Życze ci powodzenia przy pracy nad tą grą, trzymaj tak dalej :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Odnośnie minigierek - zrób tak, żeby po dojściu do tychże można było w nie grać z menusa głównego :) Ewentualnie po ukończeniu gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 24 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Widzę że chcecie minigry, więc pojawią się w pełnej wersji. Dzięki Woock za pomysł ;) Napewno go wykorzystam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator572 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Może naprawdę w tym temacie nie powinno się już odpisywać, ale sądzę, że Anaconda powinien kontynuować tę produkcję. Myślę, że gra jest dość dobra jak na platformówkę. Jest w niej kilka ciekawych pomysłów (mam na swoim kompie nadal najnowszą wersję, której tutaj chyba nie ma). Przyjemnie mi się w nią grało, i co jakiś czas do niej wracam. Anaconda powinien spróbować ją dokończyć, bowiem to naprwdę dobra produkcja. Edit. Nie jestem forumowym noobem i umiem patrzeć na datę, dlatego dałem na początku posta specjalną treść ,,przepraszającą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Patrz na date ostatniego posta.Półtora roku temu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Chyba powiedział... Gierki naprawdę fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 :boxed: :boxed: :boxed: No nie.... niektórym to się naprawde nudzi.... :P Ty Predator napewno masz nowszą wersję - bo tu jest demko gdzieś z 6 planszami, a ty masz z 9 + bossem czy jakoś tak =] Może dokończę ją - pomyślę nad tym... EDIT: Poprawka - nie dokończe. Straciłem wszystkie pliki gmd :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi