Mag_Ognia Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Nazwa: GGWR- GanGs WaRs Gatunek:zręcznośćiowa Opis: W grze występuje kulkowaty pijany i zwariowny ludzik. Dostał się on do domu bossa mafii i zdobył zaje*istego granatnika. Twoim celem w demo jest załatwienie gostków z planszy. Downoland: http://www.gmclan.org/up2386_4_GanGs_WaRs.html Screen: http://www.gmclan.org/up2386_5_screen.html Creditsy w grze(menu przycisk credits) Grafika na realu lepiej wygląda(nie wiem dlaczego sie taka zrobiła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Nic ciekawego. Jakie to jest "Gangs" czyli Gangi, jak jest 8 na jednego? Zero Grywalności i oryginalności. 1/10 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Przesz to demo. Ale wezmę twoje słowa pod uawgę. To jest demo. Ja mam w produkcji fulla w którym są dywany mgły ulice kwiaty. to to tylko początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 A w ogóle to inni za ciebie robili 90% gry -_-* 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Przecież pisze że to demo. Mówię będzie mnóstwo nowych rzeczy. Zrobionych prze zemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Przecież pisze że to demo. Mówię będzie mnóstwo nowych rzeczy. Zrobionych prze zemnie. OMG... Że to jest Demo nie znaczy że musisz pytać o skrypty, to zobaczymy co w FULL, pewnie Tak samo a ten przykład to "AI_Example" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Taaaaa...? To ci dam demo w gm6 to sobie zobaczysz ze wcale tak nie jest. :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Taaaaa...? To ci dam demo w gm6 to sobie zobaczysz ze wcale tak nie jest. :angry: O co ci chodzi?? Możesz jaśniej?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Jeśli masz gm61 to mogę ci wysłać to demo w formacie .gm6 to se popatrzysz jak jest ta gra napisana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Mam, GM7 :P Więc wejdzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 http://www.gmclan.org/up2386_11_GGWR.html prosiem bardziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Gra mogłabybyć dobra, bo sam pomysł ma w sobie dużo grywalności. Irytuje jednak fakt, że nasz super pogromca mafii nie potrafi ominąć ściany bez naszej pomocy. Zamiast granatnika wolałbym używać np. uzi. Tak, żeby strzelało ogniem ciągłym, a nie wymuszając na graczu ciągłe klikanie myszką. Walnij też jakąś muzę i odgłosy. 2/5 Czekam na fulla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Jeden tekst w grze mnie rozwalił : KrzysioGames .A gra to jedna wielka lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Widze że w tym temacie dużo kłótni co do gry : Cienka gra nie powiem że przerobiony przykład bo nie mam takiej pewności grafa cienka mało broni 1 gwiazdka zero orginalności pozatym powinieneś opracować system omijania kolizji Zobacz na mojego Alien Killa wiem że nie jest najlepsza gra ale lepsza od twojej Porównaj i zobacz co trzeba dorobić DOWNLOAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Popieram przedmuwców nawet na demo jest słaba. Kiepska grafa mało opcji, ale skoro mówisz, że w pełnej wersji się dużo zmieni to pozostaje czekać na razie 2/5.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Sterowanie jest do bani, lepiej zrób, że porusza sie strzałkami. To musisz zmienić w full wersji bo jest wnerwiające... No i jak to jeszcze dopracujesz to coś z tego może być. Narazie nie daje oceny bo nie ma za co za bardzo :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ockej biorę się za robienie wersji full. Dobra dobra będą te strzałki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMLand Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Grafika na realu lepiej wygląda(nie wiem dlaczego sie taka zrobiła) Screen'ów nie zapisuje się w formacie .JPG, polecam format .PNG. A co do gry to tak jak już ktoś wcześniej powiedział - zero oryginalności i zero grywalności (guxio bodajże). 0/10 0/5 Ps. Pozdro, GMLand :] Ps2. Miejmy jednak nadzieję, iż w full wersji dojdzie ta nie doczekana grywalność, oryginalnośc, a przede wszystkim - nieco ładniejsza grafa. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi