Rezint Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Tytuł:Dinozaurx Gatunek:platformówka Opis: Gre robiłem bez mojego teamu Chodzi się małym dinozaurem i się zbiera diamenty. Download: http://www.gmclan.org/up2365_4_Dinozaurx.html Rozmiar pliku:0,98 MB Autorzy: Programowanie: Rezint Fabuła: Rezint Grafika: Rezint Muzyka: brak Screeny: http://www.gmclan.org/up2365_5_bez_tytu_u.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 możesz ss-ki wrzucić na up gmclanu.Niektórzy mają Linuxa,a ty im nawet zdjęc nie dasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Już są skrinki i proszę o ocenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zwiększ troche Hbor i Vbor,po za tym na platformie się zlizgasz,a nie stoisz. Hmm...2 gwiazdki. I nie wiadomo gdzie jest koniec etapu=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zablokowałem się na platfromie x( Grafika: 7/10 ładna, ale tła nie ma. Muzyka: 0/10 Nie ma. Grywalność: 2+/10 zwykła platformówka :( Ogólnie: 3/10= 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 proxx wiadomo końec etapu 1 jest przy ścianie roomu a koniec etapu 2 w dziurze o platformach to wiem bo ma być trudniej edit: to tylko demo niedługo zrobię coś jeszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Koniecznie urozmaicone tło i wiele wrogów, bo nic się nie dzieje. Ogień to powinna być animacja i taki sztuczny jest. Trochę denne, ale całkiem fajny może być z tego klimat. 3 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Grafika: 7/10 podobają mi się tile podłoża i drzewka, bohater to porażka xD Muzyka: 0/10 Nie ma. Grywalność: 2+/10 no niestety i te uciekajace z pod nog platformy xD Ogólnie: 3/5 dam 3 na zachętę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 a ja powiem tak : TO JEST GRA BARDZOOOOO PODROBIONA!!! Oto link : https://gmclan.org/up2049_4_lol.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi