aaaaaa Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Prosze kogoś o wykonanie Loading bara do kosmicznego shotera chodzisz i zabijasz kosmitów . Rozmiar dowolny . Nazwa gry Alien Kill najlepiej jakby na rysunku był jakiś kosmita oczywiście dodam tą osbę do creditów DZIEKI ŻE NIKT NIE CHCE POMÓC :( !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 masz takie cus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Bum: Pasiaste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 A to moje: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 namyśliłem się i solmisa będzie dobre (to już twoja druga grafika do mojej gry):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Masz dziwny gust :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi