Solmis Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Potrzebuję kilku grafik samochodów (wyścigowych, ale nie Formuły1 :P ). Głównie chodzi o szablony, bo zapewne i tak będę zmieniał kolory. xD Samochody (oczywiście) 2D. :P Liczę na waszą pomoc. :] EDIT: Wielkość około 150 x 40. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 moge zrobić jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 domyślam się , że chodziło o samochody z widoku z góry :) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 pomarańczowa furka. Troche wiochmeńsko wyszła ale bardzo na szybkosci robiłem nie wybrzydzac ;d dawno sie nie bawilem w pixel art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Propaganja, pixelart to nie paint tylko stawianie piksel po piskelu, a tu widać że używałeś paru udogodnień paintowych. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dzięki propaganja, naskrobałbyś jeszcze jednego? :D Tylko jakbyś mógł - to trochę inny "model" od poprzedniego. :P Oczywiście inni też mogą dać coś od siebie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 http://azz.gouranga.com/carmanager/cars.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 A czy to nie RIPy z GTA? :) EDIT: I czy nie mają Copyrighta? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Może to i nie wyścigówki ale zawsze coś ;] :http://www.imagic.pl/public/43672/samoczod%20gora.PNG. Jak chcesz to jeszcze z boku: http://www.imagic.pl/public/43671/samoczod%20bok.PNG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Propaganja, pixelart to nie paint tylko stawianie piksel po piskelu, a tu widać że używałeś paru udogodnień paintowych. ;] aach ta leniwość ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dzięki bardzo! Na pewno się przydadzą wasze grafiki i linki. A, i jeszcze coś o czym zapomniałem: Osoby, które mi pomogły (gdy wykorzystam ich pomoc w grze) zostaną (jeśli oczywiście chcą) wpisane do credistów i podziękowań. P.S. @Winszu To jak z tą stroną, a raczej z grafikami na niej zamieszczonymi? Chyba niestety z nich nie skorzystam, ale jeszcze zobaczę, w każdym razie dzięki. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 jakbyś się doczytał to większość to nie są ripy a zrobione przez userów autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Już zauważyłem, że to nie RIPy, ale nie wiem, czy można je wykorzystywać w grach. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Sory za double-posta, ale czy ktoś naskrobałby jeszcze jeden samochód (ostatni). Najlepiej taki wypasiony. :P Potrzebuję jeszcze tylko: jezdni, toru wyścigowego, 2 gatunków drzew, jakiegoś budynku, rysunku ludka (kibica xd). I to chyba na tyle. :lol: @propaganja: Masz już załatwiony wpis w credist. xD Oczywiście jeśli chcesz. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ło tu masz: http://www.imagic.pl/public/44629/autko.PNG Nie wyszła mi troch tylna naklejka ale może się spodoba. Dałem dwa rodzaje neonów bo nie wiem który lepszy ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Gumex obudziłeś mi gta :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Gumex, ładne autko! :thumbsup: Szkoda tylko, że "odstaje" od stylu propaganji (ale nie dużo) :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 moze ci sie spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 kasa100-ile nad tym siedziałeś. Mi się wydaje, że nie dłużej niż 3 minuty... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 @up: jak cos to 5min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi