Szymek Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Niewiem Jak odinstalować taki program który niewiem jakim sposobem mi się wgrał. Avast go nie wykrywa. Denerwuje mnie już na tyle że jak wyskakuje mi przez niego okienko to mam zamiar rozrąbać komputer siekierą. Oto screen: https://gmclan.org/uploader/1446/screen.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 czy to przypadkiem nie jest spy locked? xD u mojego kolegi jest to samo nie wiadomo skąd wzial sie ten antywirus i nieda sie go wylaczyc z traya xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Wstaw ten screen do linku, bo rozwala forum. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Sam rozwalasz forum. ;p @Szymek: Jaką to ma nazwę? Zabijałeś jego proces? Daj więcej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Zaopatrz się w Ad-aware. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Wiem co to jest... tego nieda się wyłączyć, jest ot aktualizacja lub zagrożenie przed wirusami takie coś jest zawsze w XP. Jest taka metoda na wyłączenie tego ale to może XP'ka rozwalić jeśli popełni się błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 ściągnij EasyCleaner/pogrzeb w rejestrze i zobacz co to, problem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Dzięki Marmot już wszystko OK :D okazało się że 48 rózńych tego typu rzeczy miałem !! :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi