blondi Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Siema wszystkim...potrzebuję trochę mroczynch lub gotyckich lub to i to do mojego soul reavera.Jak ktoś grał w normalnego to wie o co mniej więcej chodzi.Mają być z boku(do platformówki).Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 CHodzi ci o grafikę platform? Czy jakieś inne rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Jak gotyckie tilesety, zamki? :P Krzyzczki, litery , ubrania, mieczy , biblie? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 ogólnie zamki,lasy,bagna,mokradła.Litery i resztę mam.A najbardziej to potrzebuję plików graficznych do postaci.Ataki itp.Jak na razie mam kilka template'ów do gierek platformowych...rysuję wszystko sam.Strasznie to czasochłonne.Jakby mi ktoś dał nawet templaty to byłbym bardzo wdzięczny i dał w creditsach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi