cyberdog Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 1. Kto nagrał muzykę przy napisach końcowych w filmie "Z archiwum X" ? 2. Bym chciał muzykę(i) pasującą(e) do: piramidy, świata robotów, duchów (taka straszna...). Od razu piszcie kto ją nagrał, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 chyba ja z telewizora :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 sciagnij se sountrack -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Jest to bodajże kawałek: Materia Primoris z płyty: X-Files, the: The Truth and the Light, Music from the x files Kompozytor: Mark Snow Muzyka dodatkowa: Jeff Charbonneau Wydawca: Warner Brothers Records (1996) Producent: Mark Snow Jeff Charbonneau Chris Carter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Ściągnij sobie resource pask 3 do GM'a tam jest X-Files Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Ale ja już mam X-files. I wszystkie res3, 2, 1 i 4. X-files - kompozytor to MARK SNOW, tak? No dobra, ale załatwicie mi muzyki z pierwszego posta? X-files już mam dawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Poszukaj na www.jamendo.com . Tylko patrz na licencje, bo jedne wolno wykorzystywać, inne nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 nie 'sountrack' tylko 'sound track' :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 ^ Ja bym dał warna Kolejny jego bezsensowny post który nic nie wnosi z ostatnich 15 min (przypomne 2: ,,ja nie wie") zresztą wystarczy spojrzeć na posty tego użytkownika... a muzyke możesz też znaleść na wiki (jest tam jakaś darmowa licencja prawie na wszystkie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 SPOSÓB NIELEGALNY: 1. Przygotuj benchmarka typu Fraps. 2. Uruchom film w Media Playerze na fragmencie z muzyką 3. Odpal nagrywanie filmów 4. Nagrany w ten sposób film skonwertuj na dźwięk SPOSÓB LEGALNY: Poszukaj na serwisach z darmowymi eMP3-kami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 jeśli chcesz coś strasznego to Ci zrobię jeśli chodzi Ci o tą muze pasującą do duchów i piramid napisz czy o to chodzi bo się pogubiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Lowrider, tak, proszę, zrób mi takie! W credits będziesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 ok spróbuje zaraz coś pokombinuje a jakie to ma być długie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jaka kolwiek waga, długość, byle by było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 dobra zaczynam coś tworzyć jak coś wyjdzie to dam znać a jak nie będzie pasować to powiesz co zmienić i zrobie też loopa do gry żebyś mógł go zapętlać idę robić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Przepraszam za double posta pewnie dostane warna :( zrobiłem na szybko 1 bit i 2 wersje tego, zobacz sobie to jest bardziej arabskie a z duchami i piramidami zrobię jakieś lepsze, ściągnij te i skrytykuj co jest nie tak... :) LINKI: http://www.gmclan.org/up2034_8_Arabski_Bit_ver1.html http://www.gmclan.org/up2034_8_Arabski_Bit_ver2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Już ściągam, zaraz zobaczę... EDIT: Ty weź, zajedwabiste! Zrób no jszcze piramidę, ducha i w CREDITS złotymi litami będziesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 myślałem że nie będzie Ci się podobać bo na bani lekkiej to zrobiłem, zrobie jeszcze 2 albo 3 bity jak mi wyjdą :) potem je dam tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dobra, rób, a jakąś w tym czasię nagrodę przygotuję! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi