KoRn Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 niech ktoś mi da jakas grafke... please.... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Ale powiedz o jaką graafike ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Grafikę chcesz? Proszę bardzo: http://www.eimg.org/images/222490######stagrafika.jpg Grafika stworzona wg. twojego rozbudowanego wzorca i ściśle określonej prośby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 nie o taka grafe MI CHODZI!!! ludzika np. widok z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Zrozum że są różne wymiary grafiki, różne style i z różnych stron oraz kątów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 micanser, ty masz podobnego avatara tylko z boku. 32x32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Ale, kuźwa, co?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 kasa100: Czy Ty jesteś nienormalny/a?? Przecież wyraźnie Ci Dziadekkleofas napisał co to ma być?... Święty Mikołaj czy jakaś inna zmora? Napisałbyś jakieś dane.. wiemy że z boku... Dziecko neostrady PLAX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 dajcie mi: ludzika 32x32, a ja wam dam moja new gierke ja to on jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 dajcie mi: ludzika 32x32, a ja wam dam moja new gierke Jakiego ludzika ?!?! :| Ma być animowany, itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 http://reinerstileset.4players.de/humansE.htm - dużo fachowej grafiki =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Chyba ci się to nie udało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi