Szymek Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Czy mógłbym poprosić o to aby ktoś zrobił mi logo 50x44 do mojego nowego komunikatora w php?? A ma wyglądać tak: -białe tło -2 rozmawiające ludziki -pod obrazkiem może być malutki napis rozmawiacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Komunikator w PHP? Chciałbym to zobaczyć. :) Jakie mają być to ludziki? Karykaturalne, śmieszne, normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Raczej normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 A mogą być sticki? Bo inne się nie zmieszczą. I to jest dokładnie 50x44 pikseli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Masz tutaj logo, w pełni zgodne z filozofią Ubuntu i zróżnicowaniem kulturowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ja skleiłem takie coś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Masz tu ode mnie: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Creditsy mile widziane =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Kryniak najlepsze zrobil narazie Szymek, nie zrobisz;] zamało wiesz, Ja sam bym miał problemy, a co dopiero ty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 sorka za offtop, ale: Można by było użyć AJAX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Kryniak najlepsze zrobil narazie Szymek, nie zrobisz;] zamało wiesz, Ja sam bym miał problemy, a co dopiero ty :P Już zrozumiałem o co chodzi z tym komunikatorem. :) Szymek po prostu uzywa gotowego skryptu, do którego sam dawał linka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Nie widziałem ;P Szymek możesz jeszcze raz podac linka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Spox :P http://www.rozmawiacz.z.pl ale narazie go jeszcze rozbudowuje i spolszczam jakbyś zauważył jakiś napis po angielsku to powiedz. Acha i trzeba mieć włączone wyskakujące okienka żeby rozmawiać, a niema się co martwić bo niema reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Przy okienku z rozmową pisze "#### characters left" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Jak znajdziecie więcej angielskich słów to wstawie poprawiony plik. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Spox :P http://www.rozmawiacz.z.pl ale narazie go jeszcze rozbudowuje i spolszczam jakbyś zauważył jakiś napis po angielsku to powiedz. Acha i trzeba mieć włączone wyskakujące okienka żeby rozmawiać, a niema się co martwić bo niema reklam. Ogólnie to tutaj jest strona główna tego projektu: http://www.php121.com/ . W twoim spolszczeniu brakuje m.in. polskich znaków i ogólnie używaniu bajeru na pop-upach jako komunikatora lekko mija się z celem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Zrobię jeszcze wersje hta :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Zrobiłem nową stronkę :P !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Czy przerabianie skryptów jest naprawdę takie ekscytujące? @Szymek Po co robisz to, oczym nie masz pojęcia. Każdy normalny dałby sekcję do odczytywania polskich znaków (przynajmniej coś od siebie). Ale coś mi się wydaję, że i tego nie potrafisz. Weź jakiś kurs, najpierw się czegoś naucz i zrób sam. Nie wiem jaka jest satysfakcja z plagiatu. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Wykorzystanie skryptu to nie plagiat. To samo mogę powiedzieć o tobie, jesteś plagiator bo masz na stronie PHP-Fusion ;f . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 no ale hotlinkowanie do gmclanu chyba jest zakazane :P? O programie: Aktualna wersja: 0.761 Autor: Szymon Nitka Download: Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Wykorzystanie skryptu to nie plagiat. To samo mogę powiedzieć o tobie, jesteś plagiator bo masz na stronie PHP-Fusion ;f . No dobra. Z tym plagiatem to trochę przesadziłem. :P A co do tej strony to już stary link. Zapomniałem usunąć. ------- W tym rozmawiaczu przydałyby się jeszcze jakieś avatary albo emotikonki (bo chyba nie ma). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Przydałoby się, żeby ktoś na niego wchodził ;) EDIT : Znalazłem teskt po angielsku : Jak oczekuje na rozmowe, i się nie uda to wyskakuje tekst po angielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi