fatalna_jendza Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 W mojej grze nie wyświetla się loadin. Ano mój własny, ane GM-owski. Możliwe, że go jakoś wyłączyłam. Tylko jak to tegraz włączyć? Proszę o szybką pomoc! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Global Game Settings -> Loading -> Show your own image while loading { Change Image }, ew. zeby powrocic do dawnego zaznacz Default Loading Progress Bar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 mam to zaznaczone i nic :( Próbowałam tez przywrócić ten dawny loading i tez nic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Nie macie żadnych innych pomysłów? Bo mi to jest bardzo potrzebne :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Zrób screenshota z zakładki loading w tych globalnych ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 http://www.wrzuta.pl/obraz/pEIdY3jKDX/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Klikasz na przycisk Back Image i wybierasz tło klikasz na front i wybierasz pasek ładowanie Z KOMPA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 nom tak robię :( A jak zapisuję to wyskakują odwrotne, załóżmy back image wybrałam plik a, front image - b, a jak klikam na ok i sprawdzam, oba są na b lub a :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Wiem co jest nie tak.=P "Make translucent with alpha value" jest ustawione na 0 ustaw na 255 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ojej! Dziękuję Ci :) Działa :D:D hehe dzięki :) Program jak skończę to od razu wrzucę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 No to się cieszę że działa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi