kubos Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Podajcie mi jakieś programy do tworzenia grafiki (no nie muszą być jakieś super, byle można było zrobić jakąś ładną grafikę do gry), łatwą w obsłudze, darmową. No i najlepiej w jęzuku polskim. Dzięki z góry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Najlepszym programem do prostej pixelowej grafiki jest po prostu Paint, jest po polsku i jest bardzo intuicyjny, jest także darmowy...:} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Tak painta znam, ale może zaproponujecie coś profesjonalniejszego... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Gimp, darmowy i po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Najlepszy jest Photoshop tyle, że nie darmowy. Możesz wypróbować Gimpa i Paint Shop Pro (czy jak to tam się nazywa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Ale na photoshopie może popracowac przez 30 dni na demo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Ja używam PhotoFiltre - darmowy i jak dla mnie wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Yeah Blender jest zaje.. ale jest do grafiki 3d. Jednakże tam można takie cudeńka robić, że miodzio ^^ No i jest za friko :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Darmowe: Gimp, Artweaver, Paint.NET. Płatne: Photoshop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 ja bym jeszcze dorzucił GraphicsGale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 wejdź na dobreprogramy.pl lub nowe.pl i wpisz Artweaver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Chodzi o grafikę rastrową czy wektorową? Rastr: Linuksowy GIMP Wektor: Inkscape. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Zdecydowanie Photoshop, jednak przydalaby sie licencja ktora do tanszych nie nalezy. Z darmowych polecam wspomnianego Gimpa, posiada on jednak strasznie nie wygodne Interface, do ktorego za piekielnie ciezko jest sie przyzwyczaić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Sadam, to kwestia przyzwyczajenia ;p . Jak dla mnie, interfejs Photoshopa jest strasznie nie wygodny i nie mogę się do niego przyzwyczaić, a w Gimp jest on bardzo przejrzysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi