Oriental Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Nie mam pomysłu na zrobienie aplikacji aktywnej pod window_visible tak akby przechwytywała keyboard_string?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 keyboard_check_direct(key) :] Po za tym znajdź DLL'ka jakiegoś do chowania do traya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 co co co?? co ta funkcja oznacza?? ma zapisywac keyboard string pod showanym oknem. ZAWSZE AKTYWNE POBIERANIE TEKSTU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Nie mam pomysłu na zrobienie aplikacji aktywnej pod window_visible tak akby przechwytywała keyboard_string?? Coraz ciekawsze pytania... Niedługo będzie na forum pytanie: "jak zrobić w gm'ie program który szuka OS (windows, linux ...) i kasuje go?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 lol lepiej pochwal sie wiedza major userze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Lol, ale pomysły. Keylogera można napisać na GM - sam nawet napisałem, ale się tego nie robi. Po za tym, dziadek napisał wszystko co trzeba. Po za tym 2x, bawiąc się w takie rzeczy powinieneś znać podstawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Nie lapie tej funkcji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Nie lapie tej funkcji :D No jezu, sprawdza czy klawisz jest wciśnięty nawet, jeśli okno gry nie jest aktywne. Nie po to tłumaczyłem sekcję dokumentacji o sterowaniu żeby teraz indywidualnie wyjaśniać każdemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 A w key co mam wpisac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 key - klawisz Mówi Ci to coś? =) lol lepiej pochwal sie wiedza major userzeZazdrościsz mu rangi, czy jak? :| A poza tym, Wolfoxer ma rację, że pytanie głupe, bo gdybyś chciał, znalazłbyś tę funkcję w 2 min. w helpie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 No tak przycisk ale to ja do karzdewgo przycisku musze robic taki skrypt?? PROSZE PRZYKLADZIK JAKIS>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Ta, przykład do jednej funkcji. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Nie. A poza tym dziwię się, że tacy osobnicy jak Dark Maximal czy DziadekKleofas starają się jeszcze pomóc... Bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Daj przykladzik bo jakis dzisiaj jestem popierdo.ny. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi