Wolfoxer Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ze względu na coraz głupsze ankiety założyłem (równie głupi :P) temat w którym wymyślamy takowe ankiety, no więc ja zacznę: Ile wypijasz piw dziennie: -Nie dolicze się -15/20 -10/14 -5/9 -1/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ile spamujesz dziennie na forum? - Nie mam pojęcia - A co to jest spam? - Ani trochę - Nie liczę już nawet - 1-5 moich postów dziennych to spam - 5-10 moich postów dziennych to spam - więcej niż 10 moich postów dziennych to spam - wszystkie moje posty dzienne to spam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 JAK SIE NAZYWASZ?: -i tu -xywy -wszystkich -userów... nic bardziej bezsensownego sie juz chyba wymyslic nie da... EDIT. Swoją drogą temat głupszy chyba niż te ankiety wszystkie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Co jest? -Nic -Coś Głupi temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Cześć. - Cześć - Spie****** Też uważam, że głupi temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Co zrobić? - Zamknąć temat - Usunąć temat - Dać warna Wolfoxerowi - Wszystko powyższe - Spamować dalej :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi