Skocz do zawartości

Blow Everything Up Net 2007 Alpha

Rekomendowane odpowiedzi

Tytuł:Blow Everything Up Net 2007

Gatunek: strzelanina multiplayer

Opis:

Blow Everything Up Net 2007 jest ostatnią grą ze znanej Wam z czasopisma CD-Action serii Blow Everything Up

Blow Everything Up Net 2006 nie wyczerpywał możliwości, jakie niósł i niesie nadal za sobą silnik tej gry. Dlatego postanowiłem skupić wszelkie siły na tym, by wykorzystać cały, duży, według wielu osób, potencjał drzemiący w produkcji. Dlatego przedstawiam Wam prawie pełną wersję Blow Everything Up Net 2007.

Co nowego?

Lina - pewnie na pierwszy rzut oka pomysł dziwny, ale sprawdza się dotychczas. Umożliwia pro-graczom takie wytrenowanie, że poruszanie się z dużą prędkością po mapie staje się możliwe.

Zoom kamery - wraz z szybkością postaci zwiększa się wysokość kamery, a co za tym idzie, pole widzenia. Pomysł zaczerpnięty z GTA 1.

Lepszy celownik - nowy wygląd celownika umożliwi precyzyjniejsze celowanie. Zlikwidowałem cofanie się celownika na rzecz jego powiększania się (rozrzut pocisków).

Koniec pustych map - zapomnijcie o mapach, które nie mają przeszkód.

Granat-mina - po czasie 1 sekundy uzbraja się, kontakt wroga z granatem-miną kończy się dla niego źle ;].

Wyważona broń - dzięki testom jeszcze lepiej wyważyliśmy broń, więc wygrana mniej zależy od szczęścia, więcej od umiejętności, niezależnie od trzymanej broni. Różne rodzaje uzbrojenia są natomiast efektywne w różnych sytuacjach.

Lepsza grafika i dźwięki - pracowaliśmy ciężko, by upiększyć grę. Nowe grafiki, efekty specjalne, nowe dźwięki, kwestie mówione ("Head shot", "Double kill" itp, w pełnej wersji będą jeszcze odzywki postaci), więcej muzyki.

Konsola - podczas gry wciśnij ~ i możesz zrobić prawie wszystko (w pełnej wersji, teraz na razie działa bindowanie).

+ wiele innych

Zapraszam na stronę i forum grupy SeaSoft: http://seasoft.victorygames.com.pl

Download:

1. http://seasoft.robal.org/download/beunet2007a11.zip (wersja 1.6.8 Alpha, wszystko)

lub

2. http://seasoft.robal.org/download/beunet2007a11lite.zip (wersja 1.6.8 Alpha, bez muzyki)

Rozmiar pliku: dla pliku nr 1: 50,5 MB; dla pliku nr 2: 29,3 MB

Autorzy:

Programowanie: Sebastian <Sea> Krośkiewicz

Grafika: Sea, Arklas

Muzyka: Sea, Yush

Screeny:

a43bdf2674760f4d74597907b9ff5b1f_s.jpg ce42ba4eb86764cc5141027008866823_s.jpg

Gra została napisana w Delphi 5, nie w Game Makerze, by nie było nieścisłości.

Gameplay

Obejrzyj na YouTube

Ahh, zapomniałem dodać, aby:

Anulować w Alphie pytanie o nową wersję!

Po prostu wciśnijcie Anuluj i jazda.

Te nowości to są od poprzedniej prezentacji gry na naszej stronie? Bo ja nie jestem na bieżąco w wersjach. ;)

BEU Net 2007 to zarazem ta sama, jak i zupełnie odrębna gra. Innymi słowy... sequel.