Oriental Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 https://gmclan.org/up2192_11_kurczzakk.html Jak zrobic aby tekst sie nei zmienial gdy wstawiam nowy komentarz?? Bo tera wszędzie sie zmienia jak zrobie nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Coś takiego?? https://gmclan.org/up1717_11_Koment.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 zależy czy oriental ma pro edition Ja nie mam ale pozmieniałem żeby działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Spoko chodzi :D PRzerobilem i mozna przenosic komentarze i edytowac itp... ;p Wielkie ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Jak skończysz to co robisz to napisz mi link na PW bo zapowiada się ciekawie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Mam kolejny problem tym razem inny. Potrzebuje oprucz komentarzy wstawiania obrazu z nowego sprita o.O Zrobilem wstawianie obiektu o innym ID ale nie potrafie zrobic aby wczytywalo do kazdego obiektu inny sprit ktory potem obiekt wykorzysta. Biore np open pokazuje mi sie open_file wybieram obraz i robi obiekt z danym spritem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 O to chodziło?? https://gmclan.org/up1717_11_spr_load.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Mam ten kod, probowalem ale zamiast zmieniac sprita musi go zrobic jako nowego i zapodac dla obiekta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 czyli maska kolizji ma być zgodna ze spritem??(wczytanym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Chiba tak. powiem jeszcze raz. Robie nowy obiekt w grze >>> Obiekt przyjmuje postac sprita ktory wczytam po zrobienu obiekta. I dla kazdego obiekta ktory zrobie musi byc nowy sprite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi