Micanser Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Poszukuje osoby która mogła by mi pomóc w wykonaniu grafiki, oraz osoby która mogła by wykonać muzyką do mojej gry. Chce aby ktoś wykonał grafike postaci zboku (jak golden axe), jak stoi w wymiarach 32x64, najlepiej w stylu endlessa (aby było łatwo przerabiać). Najlepiej jeśli będie to zwykły gostek, beż zbroi itp. któremu potem będzie łatwo dorobić ubrania. Oczywiście prawdopodobnie będe potrzebował pomocy przy animacji chodzenia. Muzyka może być w mp3, coś w stylu obliviona (chodzi mi o styl muzyki walki z olbiviona) jedną spokojniejszą do menu, i kilka w czasie gry. Dokładniej na gg: 10295424 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 coś takiego na szybkości zrobiłem,jak się spodoba to moge animacje chodzenia zrobić, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Nie chce tibii, powiedziałem że widok z BOKU jak w golden axe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 moge zrobić,ale mógłbyś chociaż powiedzieć czy ci się podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Moim zdaniem nieźle! ;S @ topic: Ja raczej nie będę nawet PRóBOWAł !:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 moge zrobić,ale mógłbyś chociaż powiedzieć czy ci się podoba... Trochę zbyt kwadratowy. Chce łysego gostka bez ciuchów, któremu będzie łatwo dorobić zbroje i inne. Ma być widok z boku i styl endlessa. (czyli rysunkowy) http://www.endless-online.com/Screens/screen28.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Coś takiego? jeszcze głowy nie zrobiłem =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Dlaczego jest częściowo odwrócony tyłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Hm... Micanser już chyba dostał odemnie grafike postaci wiec nie wiem po co dajesz kolejne :P no chyba, ze Mic chce xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Hm... Micanser już chyba dostał odemnie grafike postaci wiec nie wiem po co dajesz kolejne tongue2.gif no chyba, ze Mic chce xD a co ja jasnowidz?skad mialem wiedzieć?zresztą mnijsza o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Grafika już raczej nie szukam(może ktoś zrobi lepszą grafę od Kshysiek), ale szukam nadal muzyka, i przydała by się osoba kóra mogła by przetłumaczyć teksty na angielski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 i przydała by się osoba kóra mogła by przetłumaczyć teksty na angielski. Myślisz o daniu gry na YoYo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Nie ,ale chce aby nie tylko polacy zagrali w tą grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi