jasio Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 jestem bardzo początkujący. więc co mam zrobić aby room który ma np 3000x2000 nie wyświetlał się w całości tylko przesuwałbym go strzałkami albo myską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Ustaw viewy.Wchodzisz w room,zakładka view i klikasz Enable of use views i visible when room start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Użyj view'ów - jedna z zakładek w edytorze roomów. Zanim napiszesz temat, użyj wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Zrobilem przykład zaraz dodam! Sorry że tak długo http://www.gmclan.org/up2251.html EDIT: Zmień tylko szybkość z poryszania w każdym klocku (tylko zostaw "outise room") z 10 na jaką chcesz. (najlepiej chyba 30-50. Ale nie wiem bo nie sprawdzalem.) 10 zdecydowanie za mało. Doubleposting jest zabroniony! Przeczytaj regulamin. Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 thx wam wszystkim pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi