.::Dybas::. Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Ludzie! Góra 5 minut roboty! Zobaczcie co wyskrobałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 No właśnie widać, że więcej niż 5 minut na to niestety nie poświęciłeś. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 wielkość gdzieś 100x100 chodzi mi o drzewko a jak skończysz to sprubuj to http://pix.art.pl/articles.php?what=details&id=4 a jak ci się taka praca spodoba to wyślij emaila na wulong@o2.pl i będziesz grafikiem i jak chcesz to daj plusika http://www.mojageneracja.pl/11197822/ mówię do Solmis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::Dybas::. Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Cos dla Vestora :] hehe No właśnie widać, że więcej niż 5 minut na to niestety nie poświęciłeś.:] Może brzydkie? Pokaż swoje!:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Może brzydkie? Pokaż swoje!:]Akurat Patrysław całkiem nieźle radzi sobie jako grafik. Nawet śmiem twierdzić, że jest lepszy od Ciebie. Ot, takie małe podsumowanie. =P EDIT Po za tym, takie przekomarzanie "a pokaż swoje" jest strasznie dziecinne. =) EDIT 2 Przyznam jednak że jest to dużo lepsza praca od tej którą wykonał Solmis. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ta palma wygląda jakby przeżyła wybuch jądrowy xD Albo jak ramiona i sukienka :lol: (bez obrazy ale paint nie jest najlepszy do tworzenia grafiki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Masz tu teraz palemkę :P : Jeszcze coś dodam od siebie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Pozwoliłem ja sobie troche zmienic: Usunołem tylko nie potrzebne pixele :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ja zalazłem takie coś CLICK! . Pewnie się przyda. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 @UP LOL! Przecież kolo nie wykorzysta grafy z oficjalnej strony game makera!!!!! :P Postaraj się trochę i daj coś od SIEBIE. ;S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Solmis oki napisz do mnie Wulong@o2.pl może cos z tego wyjdzie (a nawiasem muwiąc to to miała być izometria) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Izometria?! ;/ Trzeba było od razu mówić! I co? Od nowa? ;/ Robisz taką grę 2,5 D. :P EDIT: Może to się przyda ^^: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 brawo przyda się masz gg postaraj się zrobić kilka różnych takich kamieni ale pozwoliłem go sobie troszkę przerobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 przerobiłeś? tylko troche trawy przyciąłeś na dole,albo ja źle widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Kolory niektóre na jaśniejsze zrobił. :P Pewnie nie chciał mi już mówić, bym poprawił to sam "przerobił". A powiedział może tak na wszelki wypadek. :] W edicie zamieszczę trochę tych kamieni. :D EDIT: Oto drugi kamień :P : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 A oto mój kamienny emonek: Wykonany za wzór tego: :] Podoba się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 przydały by się ta czarne kreski u góry rozjaśnić w drugim kamieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Mi się tam nie podobają. :P Robicie byle co, byle dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 no i co mi się podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Co nie zmienia faktu że są po prostu brzydkie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 to znaczy że masz inny gust a Solmis zrub kilkadrzewek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ok! Tu jest jedna palma: Nie za ładna, ale zawsze :rockon: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 nie mogłem wytrzymac i musiałem to da: moja skałka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 poprwiłem troszkę a gumex pięknie ci wyszła super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Ok, rozumiem. Jesteście początkującymi grafikami/pixelartystami, nie znacie się jeszcze na tym itd., ale ludzie. Trochę wkładu w twórczość, trochę pomysłowości, trochę oryginalności. =) Przerysowując kamienie z tutoriala na pix.art.pl nic wam nie da. Vestor, przestań wszystkich poprawiać bo akurat Tobie to nie lepiej to wychodzi. A tak nawiasem. Miał być włochaty kamień, ale wyszła włochata zimowa małpa. xD Do tego avatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 mi się tam skała Gumexa całkiem podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 tymon ty to masz wogule nie masz podejścia kasuje konto to forum to tylko zniechęcanie ludzi żegnam ozięble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Wybacz, ale jeśli widzę nty kamień z tutka to coś mi się robi. <_< Wcale nie chciałem Cię urazić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 ale uraziłeś zniechęcacie tu ludzi dowidzenia a i jeszcze jedno tracąc użytkownika tracicie na reputacji phi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Przepraszam. =) Tylko wytłumacz mi jedno. Czym Cię uraziłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi