rryk2 Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Hmm tak se myślę że jak zabiorę się za jakąś grę/program to po pewnym czasie dochodzę do wniosku że ten pomysł nikomu się nie przyda ani nie spodoba więc proszę o podsunięcie pomysłów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Zrób grę na ligę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Ja też mam często taki dylemat jak rryk2. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 może zrób gre w której będzie się zdobywać punkty za dobre uczynki (ja planuje takie cos w przyszłości) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk2 Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 hmm pomysł lowridera nie jest zły hmm teraz tylko potrzebuje spritów domów, ulic, wieżowców, no i ludzi;p i będzie np pomóż staruszce przejść przez ulice uratuj bank przed złodziejami itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 no dobrze kombinujesz może nawet wyszła by fajna gierka z elementami akcji he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Zrób mi program bazodanowy w którym mógłbym trzymać hasła do stron, z zew. chronionym plikiem, żebym mógł go przenosić pomiędzy formatami dysku. Koniecznie działający na Linuksie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Zrób grę z lepszą grafą niż w Crysisie i fabułą na 200 h. No i gra musi być koniecznie na Xboxa 360. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 A może po prostu zrób to co umiesz ^^ jak Ci napisze zrób CODa 5 to zrobisz wątpię? Stwórz coś co nie przerośnie twoich możliwości. Może jakiś TDS? nie trudne, łatwe grafiki, mogę podać Ci linki do takich gier będziesz mógł sobie grafiki zabrać i popatrzeć na skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Zrób zaawansowane szyfrowanie partycji i pojedyńczych plików rzędu 512-bitowego, jak w BitLocker z możliwością samoczynnej definicji zmiennych sektorów na dysku i ręcznym zmienianiem ustawień kodów podczas konwersji partycji z formatu NTFS do FAT64 i z ISO do UDF... ;P No i może dla fanów Srinuxa z ext3 do Reiser4... Tak serio, to powiem Wam, że sam chciałbym wymyślić jakiś nowy, uniwersalny, unikalny i ekskluzywny program, którego nikt nigdy wcześniej nie wymyślił, a byłby kolejnym wspaniałym rozwiązaniem w wielu dziedzinach informatyki... Podobnie jest z wymyślaniem gier... Zdaje się, że już wszystko zostało wymyślone... Chociaż czasem zdarza się, że ktoś stworzy coś zupełnie nowego... Heh, spójrzcie: wystarczy umieć coś więcej niż inni, a już pojawia się problem, co wymyślić. Tak właśnie jest: jesteś ekspertem w jakiejś dziedzinie, ale za *** nie możesz nic nowego wymyślić ! A ci 'mniej rozwinięci' wciąż tworzą i wymyślają jakieś unikalne na swój sposób rozwiązania dla gier i programów, wciąż robią kolejne wyjątkowe wersje "Cath The Clown", lub innych znanych produkcji... A my, jako zapasieni eksperci, nie możemy wymyślić NIC unikalnego, gdyż martwimy się, że gdzieś tam, ktoś kiedyś zrobił coś podobnego, a nasz projekt okaże się kolejną denną próbą wzniesienia się ze swym własnym, wydumanym pomysłem nad innych, którzy tworzą programy i gry na podstawie starcyh, sprawdzonych kodów... Ehh, cóż, taki nasz los... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi