Sandra Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Moje ulubione zwierzaki to pies i kot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Je... je... kurcze, ja kocham PSY! PSY! TYLKO I WYŁĄCZNIE PSY! Jae, je, eje! :) :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandra Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Mi się wydaje że to jest przywiązanie do psa czy chcesz o tym porozmawiać? :boxed: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 A może razem o tym porozmawiamy? Tak we dwójkę czyli sandra, cyberdog i ja. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 O jjja cieee :w00t2: kolejna dziewczyna na GMClanie, brawa dla tej Pani :thumbsup: ...wracając do tematu mam psa, kota i chomika dżungalskiego, najbardziej lubię chomiki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 <_<... Ranma, może skasować tego typu tematy? Ostatnio ich pełno, a robi nam się tu LuzXXL. BTW. lubię się zabawiać ze wszystkim co się rusza. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 lubie psy i mam tylko psa,choć niedawno miałem chomika,ale zdechł. Tak po za tym to lubie króliki,jak byłem mały to miałem królika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 kolejna dziewczyna na GMClanie, brawa dla tej Pani : Tak właściwie, to ja ją do tego zmusiłem. :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 A ja lubię koty i Pokemony xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Mi to w sumie obojetnie czy siedza na forum dziewczyny czy faceci :) Co do tematu. Lubie psy, nawet mam jedna (bo to suczka). Koty lubie ale tylko wtedy gdy sa male, bo wtedy mozna najfajniej sie z nimi pobawic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Tak właściwie, to ja ją do tego zmusiłem. tongue2.gif biggrin.gif ty zmusicielu jeden xD ja lubie koty ale mam 2 psy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 ja lubie koty ale mam 2 psy to od razu mówcie jakiej rasy :] ja mam kundelka zwie się Sonia :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Koty lubie ale tylko wtedy gdy sa male, bo wtedy mozna najfajniej sie z nimi pobawic biggrin.gif Wszystko co małe(młode)jest fajne, mój stary kocur jest teraz taki głupi, że nie można go dotknąć, bo drapie, a gdy był jeszcze młody było zupełnie inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 ja mam krzyżówke huskiego z kundlem(wygląda jak lis xD) i jeszce jednego kundla XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 ja mam kundelka zwie się Sonia :thumbsup: osz ty! xD ja też mam suczkę labradora o takim właśnie imieniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Tak właściwie, to ja ją do tego zmusiłem. :P :D Cyberdog, nikt nie prosił zapraszać twoje dziewczyny na forum po to,żeby pogadać o prywatnych sprawach >_> Jestem pewny,że nigdy nie widziała game makera na oczy ja mam kundelka zwie się Sonia :thumbsup: >_> odwalcie sie od mojej kolezanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 No właśnie, nasi drodzy użytkownicy coraz bardziej zapominają o prawdziwym przesłaniu tego forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 hehe, moje ulubione zwierze to człowiek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 hehe, moje ulubione zwierze to człowiek :D Małpolud, aaa ratuj sie kto może! Moje ulubine zwierze to...rybka :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 ja powiem nie co lubie a co co mam :P 2 psy husky, 1 kota (czarnego) 3 żółwie wodno lądowe ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 3 żółwie wodno lądowe ;P Aaa! On ma 3 pociski woda-ziemia! Ratuj się kto może! :o nigdy nie widziała game makera na oczy Niom! :lol: I to nie jest moja dziewczyna! Chciałem tylko powiększyć populację GMClanu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Lubię kolegów z męskiej szatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Lubię: psy, koty, niedźwiedzie, żyrafy, zebry, słonie, konie, myszy, chomiki, króliki, żaby, węże, pająki (fuuuu... ale lubie ;q), małpy, szympanse, lwy, tygrysy, fretki, surykatki, wszystkie gatunki ptaków, jaszczurki, myszo-skoczki, hipopotamy, mamuty, dinozaury, chupakabre, yeti, rzęsojadka, wilki, rekiny, delfiny, wieloryby, płaszczki, meduzy (też fuu) i wszystkie inne zwierzęta, których jeszcze nie wymieniłem. Ogólnie można powiedzieć, że lubię wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ja lubię świnki morskie, króliki, koty i psy :) Ej a jaka była pierwsza dziewica na gmclanie ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 najbardziej ze zwierzat lubie kobiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 dobrze że moja dziewczyna tu nie pisze bo napisałąby moje imie xD. LOL. Joke. Ja lubie psy i koty, ale jakoś koty bardziej miłuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Psy, koty, chomiki, koszatniczki, króliki. Głównie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ja najbardziej lubie rybki smarzone i paluszki rybne. O i kury terz bo dobry rosuł jest z nich. Nie wspomuinając juz o pasztecie z kuraczaków to dopiero jest pyszne. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 A ja mam 3 psy, jeden mieszaniec, 2 jamole homosexualisci. Proste d_P @down: precz mi xd zasmiecacie mi 1337 kanal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ja mam kota. Pyta się, czy z nim nie PoHlIKHaciE. xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi