Shylios Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Postanowiłem że zaczne dokańczać rozpoczęte projekty :] Tytuł: Labirynty 2 Gatunek: logiczna (chyba) Opis: Przechodzisz labirynty... xD Download: Labirynty 2 Rozmiar pliku: 1.1Mb Autor: Shylios ///////////// | ||||||||||||| | ||SCREEN| | |||||||||||||/ koMEntować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Po drugim labiryncie wyłączyłem grę. Strasznie nudne :P 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Trzeba lubić takie gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Nie trzeba. Jak dla mnie nudne do kwadratu =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 A mi nawet się podoba, mimo iż niezbyt różni się od jedynki. Ma coś w sobie, jednak jest stanowczo zbyt mało urozmaicona. Samo przechodzenie labiryntów nudzi się po dłuższym czasie. Daje ci 3 gwiazdki. PS: Za pierwszym podejściem doszedłem do 4-go poziomu, jutro biorę się za dalsze granie :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi