artimal Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Małe pytanko jak zrobić kursor (celownik) zamiastrz strzałki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 1.rysujesz sprite i ustawiasz orgin na center 2 robisz objekt celownik 3. dajesz grafikę 4w step: x=mouse_x; y=mouse_y 5 global game settings->graphcs->odznacz display a coursor 6 było wiele takich tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 a gdzie jest global game settings->graphcs->odznacz display a coursor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 na samym dole drzewka (tam gdze są roomy obiekty i inne) w pierszej zakłatce jest zaznaczone display the cursor odznacz to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 yyyyyyyyyyyyyyyy wogóle nic się nie pojawia!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 zrobiłem ci przykład http://www.gmclan.org/up1592_11_przyk_ad.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Masz zrobiłem ci przykład Sory że daje ten ten sam przykład ale ToMoEX zapomniał jednej funkcji "display a coursor" więc poprawiłem http://www.gmclan.org/up1594_11_Celownik.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Małe pytanko jak zrobić kursor (celownik) zamiastrz strzałki?? Mówiłem żebyś nas już nie dręczył :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi