Szymek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam i serdecznie zapraszam na stronę www.simonchatbot.fora.pl. Strona dotyczy mego programu. Program ten to Simon Chat Bot jest on botem do pogawędek. Proszę o rejestrację i aktywne użytkowanie forum. Pozdro Szymek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 E po 1 nikt ci bota nie kupi... E po 2 nie czytałeś regulaminu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 :blink: Nie trzeba bota kupować bo jest wersja free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Pieter, wpisałeś mu się na forum? A co do programu, to ciągle wyskakuje brak pliku speak.vbs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Ranmus:Spróbuj stworzyć pusty plik o takiej nazwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Pieter, wpisałeś mu się na forum? nah nawet tam nie wchodziłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Chciałbym was poinformować że zmieniłem wygląd strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Mi się wydawało że forum... ALe nie będę sie wtrącał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Chciałbym was poinformować że zmieniłem wygląd strony a może poinformujesz nas jeszcze że napisałeś posta nowego? kogo to obchodzi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Właśnie widzę. Podstawowy skin z phpBB i na logosie postać z bota Snikers w negatywie... Słyszałeś o czymś takim jak prawa autorskie i copyrighty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Już zmieniłem. A wogóle forum się lekko rozwinęło więc proszę abyście pisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 A wogóle forum się lekko rozwinęło więc proszę abyście pisali. Mamy 4 zarejestrowanych użytkowników czyja wiem;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 No ale dolicz sobie jeszcze to że goście mogą pisać i jeden aktywnie pisze na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi