Maxpayn Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A więc tak....niedawno powstał team Play Games. Potrzeba nam nowej świeżej krwi a zarazem chcieliśmy wam przedstawić grupe i poinformować o naszym istnieniu :]. Nasz Team narazie nie ma strony ale w najblizszmy czasie powstanie :] .Jak narazie do naszego zespołu należą takie osoby jak: Maxpayn-Szef,programista Robertos-Grafik Bagniak-Grafik Pablo(mr_woozie)-scenarzysta,teksto-pisarz Szukamy userów godnych uwagi, których możemy przyjąć do teamu na różne stanowiska. :play_ball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikeni Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłąszam się na programistę. PS: Mam podać powody czemu macie mnie przyjąc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Ja ci tam nie dołączę, jestem w Power of Games. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 @Ikeni: pokaż jakasc swoja gre bo zabardzo cię nie znam :P i nie wiem na jakim jestes poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikeni Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 :( Uuu... To już raczej się nie dostanę... Maksymalna średnia ocena moich gier to 2 stars... Oto one: https://gmclan.org/uploader/2007/Cat_Bob_in...Mouse_Fred_.rar I https://gmclan.org/uploader/2007/Duo_Ball.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 @Ikeni: hmmmm.....mozesz dojsc na probe i zobaczymy czy cie przyjmiemy czy nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikeni Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 JUPI! Fajnie, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A mógłbyś dać linka do jakiejś swojej gry abym dowiedział się na jakim ty jesteś poziomie bo zastanawiam się czy się nie zgłosić na programistę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 @Szymek: prosze bardzo Block Destroyer to jest jedna z moich pierwszyh gierek w dodatku demo ale tera jestem na wyszym poziomie i juz wiem wiecej o GM A i poogladaj se jak pomagalem ludzia moglbym dac linki do tych teamtow ale mi sie nie chce :] @Ikeni: podaj swoje gg na pm :) Ktoś się jeszcze zgłasza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Link do gry działa ale archiwum jest zepsute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Tak jak szymek pokażcie co potraficie to się zastanowię poza tym chcę zobaczyć na jakim poziomie masz tych grafików pokaż mi ich prace ale nie mają to być jakieś arty tylko rzeczy które można wykorzystać do gry np. titlesy albo jakieś animacje bohaterów itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 @Szymek: mi dziala, hmmmm przesle na uploader gmclanu i podam linka @LionX: Narazie grafików mam niedostępnych ale jak sie pokaża to pokaże ich prace, ale za to pokaże swoje ja jestem programista i nie umiem zabardzo dobrze rysowac lecz cos wyskrobałem: bohater tile Tego nie mozecie wykorzystac bo ja to wykorzystam do mojej gry :] Wiem ze marne :huh: ale nie jestem grafikiem jak beda graficey dostępni to zara ich prace dam :] @Szymek: link do gry to jest jedna z moich pierwszyh gierek w dodatku demo ale już jestem na dużo wyzszym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Może mógł bym się częściowo dołączyć (znaczy ja bym wam pomagał, a wy czasem pomagalibyście mi przy grafice), ale chce zobaczyć czy graficy potrafią dobże rysować ludzi w widoku izometrycznym. (szczerze w to wątpie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Nie chce być niemiły, ale widzę, że w teamie sama elita. :) Ok, ja się tam nie dołączam ale życzę powodzenia. X) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Ikeni nie martw się, przyjmą cię bo ich gry są też na poziomie 2 gwiazdek.... jak dobrze pujdzie xD. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 No cóz ja bym chciał byc grafikiem :]. Moje pracki jakie znalazłem:grafika Nie są najlepszymi moimi pracami, leprzych nie mągłem znaleźc. Mam je na kompie w szkole ale to dopiero w czwartek za tydzień <_<. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Ej skoro uważasz że moje gry są na poziomie 2 gwiazdek to zajrzyj do Simon Chat Bota Ej skoro uważasz że moje gry są na poziomie 2 gwiazdek to zajrzyj do Simon Chat Bota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_woozie Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Spójrz na siebie pablo1517 a nie innych krytykujesz. Bo twoje gry są na pewno super extra rewelacja i każdy (dosłownie każdy) komentuje je postem typu: "Spoko loko luzys ponton" xD EDIT: @Jaklub może i robi dobre gry, ale to nie znaczy że mówi prawdę że robimy gry na poziomie 2 gwiazdek :] bo to nieprawda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Mister wuzi (czy jakoś tak), właśnie z nim tak jest. On robi dobre gry. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi_2004 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Mógłbym dostać się do waszego temu? Mogę zrobić wam stronkę i troszkę programować wasze produkcje :). Moja gra to http://www.gmclan.org/up1806_4_Kulki_SP.html (nie podejżeaj mnie o plagiat, poprostu robiłem ją z poradnikiem :) ). Prosze o szybką odpowiedź Pozdrawiam Szymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_woozie Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 gumex i Szymi_2004 przyjęci na okres próbny ^^ na pw proszę o numery GG,abyśmy mogli się skontaktować...itp itd etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 @Jaklub kogo masz na myśli? @mr_woozie - nie widzialem gier waszego TEAMu ale wzoruje się znanym mi poziomem pana maxpayna. Ej skoro uważasz że moje gry są na poziomie 2 gwiazdek to zajrzyj do Simon Chat Bota Szymek miałem na myśli prace teamu nie twoje indywidualne, pozatym odnoszę cię do treści skierowanej do mr woozie ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 A ja :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Simon czat bot zna troche mało odpowiedzi i prawie zawsze powtarza "co to znaczy" ale bardzo podoba mi się że uczy się tego na następny raz. Myślę, przynajminej ktoś kto nie robi ciągle catch the clown. ekhm... juz myśle że dość daleko zboczylem z tematu, pora się zatrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 @Jaklub kogo masz na myśli? Ciebie, Pablo. Twoje gry są dobre i zwykle dostają takie oceny. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 To tak, chcialbym was poinformować że powstało forum teamu Play Games www.playgames.xad.pl Plis zarejestrujcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 ja moge jako grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Lepszej skórki w tym forum wybrać nie mogłeś. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 ja tam sie nie rejestruje, moj nick został zbeszczeszczony xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Darmowe fora - Xad.pl Dowód skrajnego profesjonalizmu. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi