Firemark Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 OpenTTD to jest duplikat gry Transport Tycoon Deluxe , co pewnie znana jest przez część gmclanowiczów. W grze polega na zbudowaniu dróg, lotnisk i torów oraz na transporcie surowców i ludzi. Gra jest także on-line gdzie jest masa zabawy(Pietrus pozdrawiam cięm). Gre można pobrać tutaj: www.openttd.com UWAGA: Należy pobrać jeszcze zestaw grafik z ttd:http://download.transporttycoon.net/files/ttd-graphics.rar Poradnik do gry http://akson.sgh.waw.pl/~jnala2/tthq/ Dobra kiedy sie spotykamy na zagrywke online? ;] EDIT: Pietrus namnie nasilił i chce o 20:00 - ok spotykamy sie na gmczacie :] A tu link configna, który jest moim zdaniem dobrze ustawiony :] www.infosyg.boo.pl/lol/openttd.cfg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khornel Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Transport Tycoon wymiatał :sp_ike: Zobaczymy to... super że przez neta można grać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 oczywiście będę grać :D mimo, że jestem słaby w gry ekonomiczne to i tak uwielbiam tą gre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ja z nudów grywam czasem w to, ale wkurza fakt, że wystarczy załadować pociąg do pełna, postawć jeden dworze, zrobić trasę w kółko i jako zadania dać raz Full Load a raz Unload i zarabia się w ten sposób kasę. Wniosek prosty - towary najlepiej transportować co chwilę przekazując je następnemu pojazdowi - co czyni grę mało realistyczną (bo czasami nie robi się tego specjalnie, a też taki myk wychodzi) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Gnysek, ale małą kase :] Ja używam pociagów to transportowania towarów do stacji, gdzie z stacji jadą auta i rozdawają na całe miasto :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Bo to chyba od odległości zależy, wiem że brat przez całą mapę coś woził, a potem drugi pociąg brał to z powrotem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 No i zepsułeś wszystykim gre :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 I dobrze, kto to gra w OTTD :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 I dobrze, kto to gra w OTTD :] . twój stary >_> no i ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi