baca Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 chciałem się zapytać czy można wczytać i odtworzyć pliki *.avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 można :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Hyh, masz nawet klocek do tego O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 sory, że dopiero dopisuję ale mi chodziło o kod ale już z tym sobie poradziłem i chciałem się zapytać jak wczytać czcionkę z folderu z grą. Jeszcze chciałem się zapytać o przyspieszanie muzyki, czyli np. przyspieszę postać to muzyka szybko gra znalasłem na to ddl na jakiejś japońskiej stronie GM opisany był krzaczkami ale sobie poradziłem ale 500kb to za dużo i zadużo roboty z tym. Więc proszę o coś prostego i mało zajmującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi