Webzir Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Fintofs Iks Pe - gra która zwyciężyła w którejś tam turze ligi24. Postanowiłem zrobić squela. Jednak troszkę o tym zapomniałem, i dopiero teraz super-wczesne demo. (alpha 0.01) Tytuł: Fintofs Fista Gatunek: platformówka-parodia Fabuła: Pewnego razu żył sobie firefox. Używał go znany informatyk, także było miło i wesoło. Jednak... Jednak na razie nie powiem, bo w demo jest tak krótkie że hej. Download: https://gmclan.org/up613_4_Fintofs_Fista_alpha_v_0_01.html Rozmiar pliku: 1,39mb Autorzy: Programowanie: Guxio Fabuła: Guxio Grafika: Guxio, Mozilla, Microsoft, Blizzard, Konnekt, Kaspresky-Lab, Magic-Chopistic games Muzyka: Team17, Magic-Chopistic Games, vgmusic archive Screeny: [Dam tylko jednego - demo i tak jest krótkie, więc nie ma za bardzo czego screenować] SKREN Aha: Proszę nie oceniać po długości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Podoba mi się, ale jest za mało parodii (tylko 3). Dziwnie też wygląda ten obcięty Firefox, użyj masków. Grafika wystarczająco ładna. Celownik bywa zasłonięty, zmień mu depth na jakiś minus. Popraw też wypadanie z planszy. Powinno firefoxa zabijać tylko wtedy, kiedy wyleci za dolny brzeg, a powinien nie móc wyjść za inne. 3/5 Zaznaczyłem fragment twojej wypowiedzi kolorem. Teraz mi ładnie napisz, co ten wyraz oznacza, to zgłosimy go Radzie Języka Polskiego :) . Marmot. Niestety to jest wyraz po angielsku, oznaczający po polsku maskę, pozór. Chodziło mi o to, żeby użył tej opcji. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 lol!! smiejesz sie z moich gier a jakie sam robisz!!??no ale skoro to graw kturej jedyne czego bym nie umial; zrobic ale bym sie nauczyl to strzelania w strone kursora to dam ci 2 gwiazdki :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 lol!! smiejesz sie z moich gier a jakie sam robisz!!?? dobre i porządne w przeciwieństwie do ciebie. Daruj sobie takie teksty. A demo nawet dobre, ale jest tego tak mało, że nie mam czego oceniać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 lol!! smiejesz sie z moich gier a jakie sam robisz!!??no ale skoro to graw kturej jedyne czego bym nie umial; zrobic ale bym sie nauczyl to strzelania w strone kursora to dam ci 2 gwiazdki :blink: Żal mi takich ludzi. Dlaczego więc nie zrobisz LEPSZEJ gry ode mnie, jak UMIESZ? BTW: To jest pierwsza wersja, więc od bugów się roi... Ale od czego mam Was? :P Dawajcie następne bugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Żal mi takich ludzi. Dlaczego więc nie zrobisz LEPSZEJ gry ode mnie, jak UMIESZ? Nie lubię gdy ktoś w ten sposób zwraca się do drugiej osoby :( Gdy ktoś do mnie się tak zwróci jest mi smutno. Lepiej jak zawodowiec wyjaśnić Niestety, ale twe rozumowanie jest błędne, ponieważ....etc Od razu lepiej :D Co do gry to niestety dałem 1/5. Wszystko jest rozmieszczone chaotycznie. Celownik powinien być zawsze na wierzchu. Wiem, że to wczesne demo dlatego możesz być spokojny o to, że ocena będzie wyższa, gdy tylko wyjdzie pełna wersja. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 lol!! smiejesz sie z moich gier a jakie sam robisz!!??no ale skoro to graw kturej jedyne czego bym nie umial; zrobic ale bym sie nauczyl to strzelania w strone kursora to dam ci 2 gwiazdki Odezwał się ten który nie dostał nigdy 3 gwiazdek... na 10 pierwszysch gier które wydałeś dostałeś 8 pojedynczych gwiazdek i 2 x po 2 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Nie lubię gdy ktoś w ten sposób zwraca się do drugiej osoby :( Gdy ktoś do mnie się tak zwróci jest mi smutno. Lepiej jak zawodowiec wyjaśnić Od razu lepiej :D A bo ten Nikas to mnie już wku... denerwował. Mnie.* *Cytat z kabaretu Ani Mru Mru. Tylko Smok=Nikas xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Wspaniała gra :lol: Daje 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 beznadziejne takie żeczy to ja robie w 15 minut :P normalna platformówka która wcale nie jest smieszna ;] 2/5 - za pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 lol!! smiejesz sie z moich gier a jakie sam robisz!!??no ale skoro to graw kturej jedyne czego bym nie umial; zrobic ale bym sie nauczyl to strzelania w strone kursora to dam ci 2 gwiazdki :blink: Nikas. To ze ktos negatywnie ocenia twoja gre nie oznacza ze musi miec na swoim koncie lepsze produkcje. I w ogole wez sie zastanow najpierw co piszesz, potem wez slownik do tej zasranej reki a nastepnie z jego pomoca napisz porzadnie posta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Takie sobie, zwłaszcza, że to nie jest parodia, bo z Vistą nie ma nic wspólnego. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Aż sobie pozwolę skomentować - Vista zupełnie inaczej wygląda :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 2/5 Za mało parodii, za mało urozmaiceń. Ogólnie to nie kojarzę, by wersja "ikspe" była dużo gorsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Poza tym temat oklepany. Niech ktoś zrobi w końcu parodię linuksa. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Poza tym temat oklepany. Niech ktoś zrobi w końcu parodię linuksa. biggrin.gif Linuks z punktu widzenia użytkownika Windows...temat idealny dla Spyro xD Już mi się to podoba...kto wie, może kiedyś bym to zrobił :D GuXio:Brakuje najważniejszego póki co-błędów systemowych (na niebieskim tle) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Poza tym temat oklepany. Niech ktoś zrobi w końcu parodię linuksa. :D Nie zgadzam się. A ten skren z Onetem dobry. :D Daję 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Aż sobie pozwolę skomentować - Vista zupełnie inaczej wygląda :) . To też jest element parodii :lol2: @Jaklub: Nie masz racji. Są 4 parodie xD @all: Postanowiłem, że to nie będzie jedna gra, tylko kilka w jednej. Zobaczymy, czy tak będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Poza tym temat oklepany. Niech ktoś zrobi w końcu parodię linuksa. :D Ale wiesz, linuxa mało kto używa i w ogóle. No i kto by się nim przejmował. (A pod parodię Linuxa można podciągnąć xtux'a - chodzimy maskotkami openowych projektów i mordujemy fanów Windowsa - są poziomy gdzie jesteśmy na pulpicie linuxowym i można odwiedzić w ostatnim levelu Slashdota, opanowanego przez trolle :P) Po za tym robiąc parodię to musi mieć sens i ukazywać słabe strony parodiowanego, a nie tylko robić gierkę o tym. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi