Micja Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Witam!!! Na wstępie chciałem powiedzieć, że jeśli jeszcze ktokolwiek pamięta MIBODE (w co wątpie). Zaraz napisze, że znowu porywam się z motyką na słońce. Ale tym razem jest inaczej :blink: ostatnio bardzo wiele się uczyłem programowania itp. i doszedłem do wniosku, że jestem gotów na jakiś poważny projekt. A więc żeby nie przedłużać : Poszukuje 2 (dwoje :P ) osób chętnych do współpracy [na razie nad jednym projektem (ścisła tajemnica :] ) , a później się zobaczy] . Znających dobrze C++ i orientujących się przynajmniej na poziomie wyższym niż potoczny NOOB w DIRECTACH i OPEN GL, ponieważ gry i programy nie będą tworzone w GM. Praca jest oczywiście amatorska i darmowa. Chętni powinni umieć pisać czytelny kod zrozumiały dla innych członków teamu, oraz być "uchwytnym" (a więc żeby była z nim możliwość kontaktu, a nie że siada raz na tydzień przed kompa). Chętnych proszę o zgłaszanie się na GG: 3104037 lub na maila michcio.family@wp.pl . Z dołączonym programikiem, przynajmniej prosty kalkulator lub gra Kółko i Krzyżyk. Z tego forum szukam 2 osób, co już powiedziałem, a z http://forum.gamedev.pl/index.php drugiej dwójki. Czekam na zgłoszenia, abyśmy mogli jak najszybciej zacząć prace. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Najpierw zaprezentuj swoje umięjętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Najpierw zaprezentuj swoje umięjętności. A więc co mam napisać, żebyście się przekonali o moich umiejetnosciach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikage Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 No conajmiej jakąś jedną , porządną grę :) .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 D O K Ł A D N I E... szukasz ludzi z wykształceniem a sam nic nie przezentujesz? Nie ładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 A więc co mam napisać, żebyście się przekonali o moich umiejetnosciach? Poprostu pokaż co potrafisz. Prostszy sposób (zamiast gry lub minigierki): Napisz dokładnie czym byś się zajmował i co umiesz najlepiej w C++, a później zaprezentuj to na przykładach napisanych przez siebie. Jakieś próbki czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zrobile popisowy hprogramik ale nie moge go wrzucic na uploader, bo zly rodzaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 A jakie ma rozszerzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 .EXE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 .EXE No to wrzuć go najpierw do .rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ok już.zobaczcie. Programik b.prosty. To byłby ktoś chętny do tego projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ee... a o link można prosić? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 oj sorry http://www.gmclan.org/up1069.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 256^7 * 100 / 10 rozwaliło program :P LOL 2+2 też xD wiesz taki programik to sam potrafię napisać chodź moje umiejętności w c++ są no nie ukrywajmy skromne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 O co wnim chodzi wpisałem DAWID i Liczby i mi się program zamknął PS:Pieter był szybszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Wpisujesz imie. Potem Chce_Dodawac Pierwiastek Dzielic Odejmowac Takie komedny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Możesz jaśniej wpisałem to co powiedziałeś i mi program wywalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Chce_Dodawac Chce_Pierwiastek Chce_Dzielic Chce_Odejmowac Dziala?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 No conajmiej jakąś jedną , porządną grę W jezykach programowania nie pisze sie w 5 minut gier, chyba nie wiesz na czym to polega. Pracowales nad tym porgramem 5 minut? Przeciez przeczytac poczatek kursy c++ i cos takiego latwo zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 W jezykach programowania nie pisze sie w 5 minut gier, chyba nie wiesz na czym to polega Zle mnie zrozumialeś chodzi mi, ze szukam ludzi narazie na jeden projekt, a potem moze na kolejne. Programik jest tylko przykladowy. Moge zrobić coś o wiele lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja mogę się dołączyć jako programista Pythona. Choć na tę chwilę nie jestem zbytnim specem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Narazie potrzebuje każdych rak do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 O jezu, człowiek szuka ludzi i tyle, a wy robicie takie problemy. Jeśli nie chcecie to nieodzywajcie się. Ja tam myślę że MIcja jeśli szuka ludzi to sam umie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 No to ja się zgłaszam na programistę ze specjalizacją php/mysql/delphi(pascal) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 No to ja się zgłaszam na programistę ze specjalizacją php/mysql/delphi(pascal) tongue2.gif TO fajnie Zaczekam jeszcze na dwie osoby i podam szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Chętnych proszę o zgłaszanie się na GG: 3104037 lub na maila michcio.family@wp.pl . Z dołączonym programikiem, przynajmniej prosty kalkulator lub gra Kółko i Krzyżyk. Jeżeli miałbym nawet takie umiejętności jakie wymagasz, to nie chciałoby mi się napisać tego przykładowego programu i maila z prośbą. :P Co do programu... wystarczy przeczytać pierwszy rozdział w np. Symfonii aby takie umiejętności posiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ehhh... może sami się pochwalicie swoimi umiejetnosciami, a nie wszytko na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 @Down: tak jak tymon zobaczysz też moje przykłady :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Wskocz w download GMclanu i zobacz sobie moje przykłady. Podobnie wyglądają moje umiejętności w C++. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 @Down: tak jak tymon zobaczysz też moje przykłady :P Jeszcze nic ciekawego ww tym CMS nie ma :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi