x-drb Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Maj preposyszyn (czy jakoś tak) : Got cheat (gotczit) albo też God cheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Pomysł ekstra xD Ja proponuję Gokit i Goshit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 kihtog, kiting, gniotik, goćhik, gotak, gothiv xD, gotkick :P gotshit, gokick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Dobra mam już nazwę postanowiłem ją po prostu nazwać "gothic adventure" I postanowiłem zmienić ten temat zamiast wymyślać tytuły to tu będę zamieszczał coraz to udoskonaloną grę A co do sceptyków, (który uważają, że mi się nie uda) powiem tylko to, że mam większe szansę zrobić tego gothica niż nadro ze swoim To co do tej chwili zrobiłem XD >>Download<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Wyglada fajnie, mam 3 muzyczki (chyba nie cale) z gtohica 2, moge ci dac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Jak masz to daj nie wiem czy zamieszczę je w grze ale lubię sobie posłuchać taką muzyczkę edit : Albo lepiej nie wiesz prawa autorskie itp. XP (policja wparuje mi do domu i z gry nici XDD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Shit! Już mi się tnie Twoja gra xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Chcesz robic gothica a nie wiesz, ze wymiary tekstur musza byc potega 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Mi wszystko dziala dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 A mi nie. Mam tak jak na screenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khornel Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 "Demko" nie zasługuje na poważne traktowanie :sp_ike: Mam ten sam problem co na screenie :( Nazwa też taka jakaś :boxed: ps. Got This Shit :) to dopiero nazwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Mi wszystko dziala dobrze. To chyba zalezy od rozdzielczosci, ale nie jestem pewny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jaki słodki hipek :P:P fajną ma Buzie :P :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Gierka zapowiada się super ;) Szkoda, że nie zdążyłem ci podać mojego kolejnego pomysłu na nazwę (G.O.T.H.I.C - Gówniana Organizacja Terroryzująca Homoseksualistów I Cymbałów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Chcesz robic gothica a nie wiesz, ze wymiary tekstur musza byc potega 2? Przykro mi cię rozczarować ale texturki są potęgowane przez 2 co do jakości to tak się domyślałem że na niektórych komputerach może wystąpić taki błąd to nie pierwsza ani ostatnia gra która tak działa (ach ten urok gm) przy innych kompach co ciekawe nie wiem czemu tak się dzieje może Może to przez rozdzielczości ale nie jestem pewien do końca Co ciekawe arkanoid 3d nie ma (chyba) tego błędu w każdym razie nie ma go na kompie w pracowni informatycznej w szkole (będę musiał porównać czym się takim różnią) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Coś umilkło, jak stoisz z tym gotikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 no dopadłem silnik terenu który musiałem dopasować do mojego playera a dzisiaj zamierzam zrobić już czystą mapę do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Te grafiki bohatera i diego to w jakim programie robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Chyba nie trudno się kapnąć. Oczywiście że w gm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 nie widzialem ze da sie tak pozniej zaokrąglic i zrobic z tego 3d;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 nie rozumiem =O_o= :boxed: Edit : A już rozumiem wiesz to nie są zaokrąglone obrazki 2D tylko 3D kółko na którego nałożona jest texturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 wroze ci swietlana przyszlosc, mistrzu, skoro nie umiesz wymyslec tytulu dla gry ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 ty wróżbito jakbyś nie zauważył już go wymyśliłem poza tym mistrzu nie będę ukrywał że nie lubię cię więc swoje opinie możesz sobie wepchać w d..... A jak jesteś taki dobry to porównajmy moje gry z twoimi Mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 sorry po jakiego ch.. sobie jedziecie takie nastawienie do niczego nie prowadzi a ogólnie ten Twój gothic szkoda że nie (gniot-hic) jest spoko jak porobisz tam jakieś bronie inne rzeczy fajną fabułe to będzie extra bo wprowadza świeżość na GMC bo mam gothica 3 ale wole czekać na Twoją gierke... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Wyczuwam w twoim poście lekką nutkę sarkazmu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Wyczuwam w twoim poście lekką nutkę sarkazmu ^^ to k.. nie wyczuwaj tylko ciesz się z tego co osiągnąleś bo ja nawet tyle nie potrafie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 wroze ci swietlana przyszlosc, mistrzu, skoro nie umiesz wymyslec tytulu dla gry ;-Dhehe, i to mówi ten który prosił o "pomoc" przy fabule do Cursed. rządzisz ;) baj de łej - parodia, parodią, ale jak z elementami rpg? uprościsz system gothicowy, czy dasz jakiś standardowy? i co z questami? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 system mam zamiar zrobić miej więcej taki jak w gothicu jedna troszkę zmieniony co do questów to wszystko w swoim czasie Edit Muszę dopaści jakiś dobry przykład z inventory ewentualnie sam go zrobić Edit : teraz akurat pracuje nad fabułą Edit 01.05.07 sam teren (wiecie baz niczego żadnych drzew itp.) już wykonałem oto jak wygląda heightmap do gry jest zniekształcony bo format musiałem zmienić a zmieniłem go w paincie więc wiecie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 wiem wiem double post sorry ale no cóż temat mi spadł a chciałem się do was zwrócić i spytać czy wam się tnie oto plik https://gmclan.org/up634_4_GA.html po uruchomieniu jest mały test room wciśnijcie enter wtedy przejdziecie do głównej mapy gry i ona sobie trochę warzy potrzebne mi to wiedzieć bo jeśli bardzo się tnie to będę musiał podzielić mapę na sektory a jeśli chodzi znośnie to zostawię tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 U mnie się nie rwie, ale długo się ładuje. P.S. Fajna ta pierwsza mapka druga taka pusta. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi