Nikas Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Tytuł:Pakman Gatunek:Platformówka/Klasyka Opis: Nudziło mi się a więc w wolnym czasie zrobiłem klasykę,jak to muwią "stare ale jare" :D chciałem żeby gra zachowała klimat i chyba mi to wyszło lecz potworków się zjadać nie da i to jedna wada bo nie umiem tego zrobić xD Download:http://www.gmclan.org/up1486.html (pakman) rozmiar:1004kb Autorzy: Programowanie:Nikas Grafika:Nikas Muzyka:Nikas Fabuła:Nikas Screeny: http://www.gmclan.org/uploader/1486/Pakman1.png http://www.gmclan.org/uploader/1486/Pakman2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Screeny mnie odrzuciły, ale pobrałem. Zagrałem... I żałowałem. To nie przypomina Pacmana! Pacman nie powinien hamować po puszczeniu strzałki, tylko brnąć dalej aż do kontaktu ze ścianą. Nie raz zdarzyło mi się zablokowanie się w murze. Duch nie może skręcać bez kontaktu ze ścianą. Byk ortograficzny w tytule gry. Grafika z bibliotek... żal duszę ściska. Już byłoby lepiej, gdybyś przerobił przykład z GM-a. Jedna gwiazdka. Na moją litość już nie licz. Co do sygnatury: Jesteś normalny, ale musisz się poduczyć GM-a, jeśli chcesz dalej tworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ten byk to specjalnie :) wiem pisze sie pacman postac sie zatrzymuje bo jakos tak xD a to ze sie utyka w scianach to nie umiem naprawic,przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ten byk to specjalnie No to dobrze. Mam nadzieję, że to prawda... Co do blokowania się: x=xprevious y=yprevious i kwadratowy mask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Czemu nie zrobisz w końcu własnej grafiki do gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Trochę żałuję Nikas, że Ci pomagałem-może bez tej pomocy przy Megamanie czegoś byś się nauczył sam, a tak...1 gwiazdka. ten byk to specjalnie To w końcu klasyka czy nie klasyka? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 moge ale nie umiem i robie ja bardzo brzydka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Przykład załączony do GM jest bardziej grywalny. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 mozecie mi podac konkurencje gmclanu?? stronke ide chyba tam bo tu mnie nikt nie lubi nie chodzi o to moje gry nie sa fajne tak bardzo jak wasze i ja o tym wiem i nigdy nie zrobie gry takfajnej zeby wam sie spodobalo trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 mozecie mi podac konkurencje gmclanu?? stronke ide chyba tam bo tu mnie nikt nie lubi nie chodzi o to moje gry nie sa fajne tak bardzo jak wasze i ja o tym wiem i nigdy nie zrobie gry takfajnej zeby wam sie spodobalo trudno Oh lol!!! Ty się ucz, a nie "lub" się z innymi... :/ Poza tym myślisz, że nam zależy, byś tu koniecznie był??? Adios!!! Mogę jeszcze Cię spakować, jak chcesz... +) *joke* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi