Jaklub Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 A nasze posty zaczynają się skracać coraz bardziej. :) BTW, zrobiłem edita. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ten post mial oznaczac to ze jak ja zrobie gre to sie zle o nich pisze, a jak on zobil gre i sie tez zle o nich pisze to oznacza ze jestesmy zalosni :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ten post mial oznaczac to ze jak ja zrobie gre to sie zle o nich pisze, a jak on zobil gre i sie tez zle o nich pisze to oznacza ze jestesmy zalosni Problem w tym, ze on tego nie zrobil, tylko sciagnol i sie podpisal (znowu), i to nie jest gra, tylko pokaz efektow, zapewne w roomie jest ustawione na 5 fps, a on nawet nie wie jak to przestawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Problem w tym, ze on tego nie zrobil, tylko sciagnol i sie podpisal (znowu), i to nie jest gra, tylko pokaz efektow, zapewne w roomie jest ustawione na 5 fps, a on nawet nie wie jak to przestawic. niee, on tylko przerobił rooma i dosrał za dużo świateł ;) a sam przyklad sciagniety z 64digits chodzi ładnie i płynnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Teraz moja duma została NAPRAWDĘ urażona. mad.gif Wiem, że tu gdzieś był żart ze mnie. (Tak przypuszczam ;P) Daj spokój...taki wredny to ja nie jestem. :) Długo się będziemy użalać nad Elvisem, panowie??? Szczerze-ja go nie rozumiem. Jak można się cieszyć z przerobienia przykładu? (nawet nie przerobienia, z retuszu xp)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Dziękuje za NEGATYWY :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Daj spokój...taki wredny to ja nie jestem Dobra, wiem. :P Sam widzisz, że potem się uspokoiłem. Dziękuje za NEGATYWY :crying: Płacząca emotka nic ci tu nie da. Wywal wszystkie przykłady, które masz na dysku lub zacznij korzystać z nich rozsądnie. Nie przykłady, a zrobione do tego silniki są do przerabiania. A jak nie chcesz negatywów -> rób dobre gry. :) Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi