aaaaaa Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Czy ktoś poprawi moją grę chce żeby policjanńci strzelali do mnie kiedy popełnie przestępstwo np zastrzele kogoś albo rozjade?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Podaj GG na priv mogę pomóc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 ja tez moge pomóc, jak cos to podaj gg na pm :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 lol. zrób jakąś zmienną liczbową ze wskaźnikiem "poszukiwania". za każdą potrąconą osobę x do wsaźnika, za każdą zastrzeloną y, jeśli wskaźnik przekroczy ileśtam - pały cię gonią, podążanie za obiektem chyba nie jest trudne ~~' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi