cyberdog Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zauważyliście, że na starszych (i nowszych) kompach taka Almora czy Back2 ładuje się... No właśnie. Taki bajer przydałby się Borkowi czy Propagani. Np.: Grand Thef Auto: Vice City trzyma więcej plików od Almory a ładuje się szybciej. I tu mam problem. Jak zrobić aby najpierw ładowało się menu, potem LEVEL 1, LEVEL2 Itp. ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Takie ładowanie jest potrzebne gdy istnieją zasoby zewnętrzne. Gdy nie ma - po prostu GM to robi (znaczy się ładuje na starcie zasoby wewnętrzne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ok. Ale jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Tak: https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 fajny przykład ale byś mugł zrobić też na GM7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 a sam sobie nie możesz zrobić? muszą robić wszystko za ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 o rany, gm7 nie zmienilo wiele odnosnie gml'a. przepisz sobie. XDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 GM7 potrafi czytać pliki starych gm'ów, tak BTW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 czyścić to znaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 GM7 potrafi czytać pliki starych gm'ów, tak BTW... czyścić to znaczy? Czyścić znaczy zapewne to, iż pliki będą czyste. Z tym że, nikt nic nie wspominał o czyszczeniu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 czyścić to znaczy? To znaczy, żebyś więcej nie pił denaturatu, bo to źle działa na oczy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 hehe no rzeczywiście trochę za dużo wypiłem ale nie tyle by nie wiedzieć że gm7 jest w pełni kompatybilny z gm6 ;P to znaczy że gm7 czyta pliki gm6 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 poradziłem sobie z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Nie dawajcie mi przykładów! Ja chce aby mi ktoś opisał co i jak! A pozatym, mi chodzi o coś innego... Włączam grę - ładuje się TYLKO menu główne. Klikam w menu na start - ładuje się TYLKO poziom 1. itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Psiaczku, to zrób tak: - lista zasobów do załadowania - dodawanie do listy - kasowanie z listy - ładowanie wszystkiego co jest na liście Później ew. rysowanie na podstawie prostego działania: ( numer aktualnie ładowanego ) / ( ilość na liście ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 A ja właśnie spytałem się jak to zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 To jak podałem przykład to krzyczałeś "nie!". o_o... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Bo mi żadne przykłady nie chodzą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi