adam014 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Dość dużo osób robi gry wyścigowe,i ma problem z kolorowaniem samochodu,a więc zrobiłem mały przykład Download Pamiętajcie o dodaniu mnie w Credits! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Nie obraź się, ale to tylko przykład korzystania z image_blend. =) A skoro się czepiam: nie chcemy kolorować szyb autka. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 to nie problem, zrobić 3 sprajty - 1 szyby, 1 autko, 1 opony. mi tam ten przyklad rybke daje, dziwnym trafem wyczailem to przy pierwszym uruchomieniu gm :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Takie coś to każdy newbie umię zrobić używając nawet jednego klocka. :P Te menu z wubraniem koloru to też nie jest żaden popis ;3 1/10 :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Heh, nawet smieszne to :P . Tylko kolor i nic więcej -_- A kolor zmienić to chyba każdy potrafi xD 2/10 Takie zycie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 A ja mu dam 5 gwiazdek bo newbie może się przydać to :) Takie zycie emot11.gif Nie takie życie tylko sam nie potrafił byś zrobić prostego przykładu że tak powiem "plagiatorze z niewiedzy" :P Crash Bandicoot: Crystals Is Back: 30% :lol: :lol2: yeah! Inglisz roks xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Pamiętajcie o dodaniu mnie w Credits! Skoro Wisznu sobie rezerwuje dodawanie w credits za używanie image_blend, to za każdym razem jak zmieniacie wartość zmiennej x, to musicie mnie dać do credits. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 To marmot zrób jeszcze przykład żeby pokazać jak się zmienia wartość "x" żeby nie było :P Rzeczywiście głupio zrobił dopisując te "creditsy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 hm, za użycie przykładu, który został zaprezentowany w temacie, w którym zapostowałem, musisz zrobić 20 okrążeń wokół wrocławia i dodać wielki napis "GAME MADE BY LITTLEFISH* *and by me" gdzie naturalnie zamiast gwiazdki Twój nick. eh, a tak poważnie, to mnie tam rybka, czy to wypas przykład eksperymentów genetycznych w gm czy kolorowanie samochodziku, z tym, że wygląda to, jakbyś sam dopiero co się o tym dowiedział :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 nie chcę nic mówić ale miej więcej taki przykład już istnieje wystarczy poszukać opcją szukaj I w tym przykładzie zapewniam że nie trzeba mnie zamieszczać w creditsah XP oto skrót do tematu https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4920&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi