aaaaaa Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Witam wykorzystałem przykład Gta example oczywiście umieście autora w castach gry Mam problem:kiedy zkopiuje samochód i odam mu innego sprita to kiedy do niego wejde to kierując jeźdże dwoma samochodami na raz pierwszym idrugim orginałem?? Drugi problem chce żeby samochody jeźdiły po ulicach i możnabyło je przeskoczyć i wejść do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 też mam ten problem ale jakoś trzeba zrobić Self-em. tak mi napisał Spyro Użyj operatora funckcji self przed zmiennymi kierującymi samochodem, kiedy do niego wsiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Co do samochodu to poszukaj na forum, nie tylko tym, ale tez na gamrmaker.nl Co do poruszania po ulicach, to najlepiej zrob niewidzialne obiekty ktore beda na zakretach itp. a samochod po najechaniu bedzie zmienial (najlepiej losowo) kierunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Micanser w moim poście napisałem ten problem samochod po najechaniu bedzie zmienial (najlepiej losowo) kierunek może byś rozwiązał ten temat??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 może jakiś kod z tym samochodem bo wiecie gra z jednym rodzajem samochodu to beznadzieja Proszę o kod lub instrukcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 możesz wiele rodzaje samochodów zrobić tylko do każdego samochodu inne zmienne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 co zmienić możesz podać do tego przykładu to jest Gta _example?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 tam jest incar w jednym samochodzie incar1, w drugim incar2 itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 ale tam jest "incar true" to skopiować samochód przy klaiszu w góre lewo prawo itd pozmieniać na incar1 jak zrobić niewidzialny ogranicznik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 w bochateże jest prees enter czy jakoś tam( niewiem dokładnie bo aktualnie niemam tego przykładu) zrup kopie tego skryptu i podmień incar na incar1 itd a samochud zrub duplikat i też podmień incar możesz zmienić sprita szybkość i mosz całkiem inny samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 jak wyjść z samochodu bo nie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 i w tym jest problem ten przykład ma ten błąd mi wychodził dopiero po kilkunastu kliknięciach. Maxpey dał mi taki przykład wchodzenia wychodzenia z somochodu jaszcze go nie sprawdziłem http://www.gmclan.org/up1775_11_Przyk_ad_w...ysiadania_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 PRES ENTER JEST W SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 ale w bohateże też musi być żeby wejść mże jest samo enter niepamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 niema zresztą zauważyłem błąd bohater po naciśnięciu enter nie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 niewiem czemu ty niemasz bo ja mniałem, może patrzysz gdzieś indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 po naciśnięciu enter pokazuje sięinfo gry jak to wyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 zkasuj show_info() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 a i jeszczejedno jeśli dodam żeby sam jeździł w danym losowym kierunku to on starutej i zwalnia isię zatrzymuje CO ZROBIĆ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 najlepiej jeżdzenie daj w pathah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 a jak dać żeby path się powtzrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 są przykłady w których wrzystko widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi