baca Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 stwożyłem obiekty, które poruszają się po parth i jest jeden problem on nieporusza się po lini parth-a tylko daleko przed nią i jak mam to zrobić by po tej lini poruszały się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 W pathie podłóż sobie tło roomu, to będziesz wiedział gdzie dokładnie wyznaczyć obiektowi tor. (Przycisk w górnym prawym rogu okienka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 jaak muwie, że nie idzie po pathie to nie idzi (wiedziałem o podłożeniu tła mapy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 No bo cos zle robisz. I nie rozumiem dlaczego jestes taki narwany. Opisz dokladnie swoj problem, a nie mowisz "to i to mi nie dziala ! co mam zrobic !!" A skad my do cholery mamy to wiedziec? Dalbys jakis kod czy cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 W klocku do poruszania do patha musisz ustawic absolute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 mam kilka tych samych obiektów i chce, żeby popruszały sią na tym samym patshu w różnych miejscach w pathu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi