aaaaaa Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Co zrobić daje stwórz objekt i ustalam grawitacje żeby wyglądało jakby bohater go zrzucał LECZ MAM PROBLEM: Kiedy klikam Ctrl co ma spowodować rzut pokazują się dwa objekty GDZIE ROBIE BŁĄD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 w obj_player w press ctrl dajesz: instance_create(x,y,object) ;) powinien polecieć tylko jeden objekt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 tak ale po tym jest odejmij ilosc naboi -1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 mam znow robic przyklad?? sprobuj tak: w obj_player w press ctrl dajesz: { instance_create(x,y,object) naboje-=1 } mam nadzieje ze wiesz co to zmienna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 a nie raczej naboje=-1 tutaj jest ten projekt możesz zobaczyć i powiedzieć co jest nie tak Jęsli ktoś może pomóc to niech ściągnie napisze co jest źle ja odezwe się za 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 naboje-=1 jak już może być też tak naboje=naboje-1 zawsze musi stać przed znakiem równania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 dalej nie działa zerknij na projekt Pokazują się dwa objekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 naboje=-1 No co ty, powinno być "naboje-=1". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Pomoże ktoś z tym projektem czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Ci sie kłócą o jakies durne naboje ja juz troche siedze w gm i wiem lepiej ;3 zauwarzyłem że tą gre konwertowałeś z gmd na gm6 czy prawda?? a z tym strzelaniem to nie mam pojecia przeszukałem wszystkie objiekty i nie znalazłem przyczyny O_O może to wina tego że to kiedyś był plik starej wersji?? O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 no to co zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Przepisac wszystko od poczatku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zauważyłem że dzieje się tak tylko w pewnych miejscach rooma Tylu na tym forum specjalistów a nikt nie poradzi sobie z ŁATWYM PROBLEMEM STRZELANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Daj to do uploadera bo idzie strzasznie wolno. Co do strzelania: Kod naboje=-1; oznacza ze naboje sa równe -1, a kod naboje-=1; oznacza, ze od naboi odejmuje sie jednen, kapujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 daj tutaj te gre to zobacze, i w czym dokładnie jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 chwileczke tutaj jest projekt powiedz co jest nie tak OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Miales dac do UPLOADERA, zeby szybko sciagnac. pablo1517 chodzilo o to samo, a nie zebys dal link w poscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 o k....a 3.7kb/s -_- o ja pier...dze... człowieku wiesz co to jest uploader GMclanu? No i co tu ma być inaczej? Co ma być poprawione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 gdzie jest uploader podaj link dobra tutaj jets projekt na uploaderze Trzeba poprawić to że jak się taciśnie Ctrl to pojawiają się dwa objekty a nie jeden Co zrobić?? Jęli będziecie wiedzieć co to za błąd to napiszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi