kryniak Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Tytuł: Catch the Clown DHTML version Gatunek: klasyka :) Opis: Musisz dotykać złapać klauna, za upokorzenia, które ci wyrządził na pierwszych twoich urodzinach. LINK: http://www.kryniak.yoyo.pl/platform/clown.html Rozmiar pliku: 3 KB Autorzy: Programowanie: Krystian "Kryniak" Kusz Fabuła: Krystian "Kryniak" Kusz Grafika: Krystian "Kryniak" Kusz (na podstawie inspiracji z gotowych grafik GM'a, a klaun z M$ Office Clipart) Muzyka: Kliknięcie myszki Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opis: Musisz dotykać klauna, za upokorzenia, które ci wyrządził na pierwszych twoich urodzinach. Dotykać... :). Generalnie te same nudy co w zwykłym Catch the Clown. No i powyżej 12 (13 - update :P) punktów już się go złapać nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Poprawione :] EDIT: HA! Mój rekord to 30. Kto mnie pobije? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 No zagrywać się w to raczej godzinami nie da, ale grunt że umiesz :D Ogółem spoko, jak na szalenie wciągające łapanie klauna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Znalazłem buga : Użyłem Speed Gear do spowolnienia systemu by spowolnić klauna i nabić 110 punktów i później przywróciłem szybkość systemu... klaun był tak szybki że wyleciał mi z klatki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ośmiokrotnie zmniejszyłem szybkość klauna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 34 pkt ale gdyby mi sie dalej chcialo grac to zdobylbym wiecej. Gra slaba i latwa do wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 34 pkt ale gdyby mi sie dalej chcialo grac to zdobylbym wiecej. Gra slaba i latwa do wykonania. Może w GMie jest łatwa do wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 HA! Mój rekord to 30. Kto mnie pobije? :P HA! cienki jesteś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 ja miałem 46 :P Supavader, fajna nazwa tego screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 HA! cienki jesteś xD 30 pkt zdobyłem zanim spowolniłem grę. Czytaj uważnie wszystkie posty. Zagrałem znowu i zdobyłem 60 :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 tfurcza fabuła XD no gra głupia i brzydka (w końcu to tylko Catch the Clown), ale fajnie wykonana w DHTML. teraz czekamy na dhtmlowy port jakiegoś klona Mario :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Na złość zrobiłem Supavader'owi i zdobyłem 51 punktów :P Gra słaba i nie wymiguj się, że w GM'ie łatwiej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Nowy rekord - 51 punktów. :) Poprawiona wersja jest dużo lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 30 pkt zdobyłem zanim spowolniłem grę. Czytaj uważnie wszystkie posty. Zagrałem znowu i zdobyłem 60 :P. E tam. I tak jesteś cienki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 E tam. I tak jesteś cienki xD Przykro mi, przegrałeś :] EDIT: Co? W dwóch screenach jest ta sama godzina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 E tam. I tak jesteś cienki xD Tiaa, zapomniałeś zmienić daty na screenie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 eee tam ja to bym mogl klikac nawet do 1000... Proscizna ;) Bez zadnych programow spowalniajacych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 eee tam ja to bym mogl klikac nawet do 1000... ProsciznaWapie, bo juz zapewnie zanim doszedl bys do 150, klaun wylecial by z klatki/pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Czyzby? :D ehhh.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 O następna przeróbka nieźle to zrobiłeś Moja ocena: 5.5/10 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Ktoś wspomniał na forum o tym, że można tworzyć gry w DHTML i już ogarnia nas masa kiłowych gier :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Ktoś wspomniał na forum o tym, że można tworzyć gry w DHTML i już ogarnia nas masa kiłowych gier :/ A kto wspomniał że niemożna ? :P EDIT: Aha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Co? W dwóch screenach jest ta sama godzina! Widocznie nigdy nie czytałeś moich perypetii z życia Supavadera. Akurat jest tak, że zegar się popsuł i stoi w miejscu od 3 dni. Nawet nie wiecie jakiego szału zniszczenia dostałem, kiedy okazało się, że spóźniłem się do kina <_< . Btw. jestem bardzo kiepskim grafikiem, także nawet nie wykonam operacji tego typu... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autorzy: Programowanie: Krystian "Kryniak" Kusz Fabuła: Krystian "Kryniak" Kusz Grafika: Krystian "Kryniak" Kusz (na podstawie inspiracji z gotowych grafik GM'a, a klaun z M$ Office Clipart) Muzyka: Kliknięcie myszki Screeny: Od kiedy to "kliknięcie myszki" może być autorem gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Jak klikasz swojego gryzonia, to wydaje on dźwięk ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi