Grela Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Tytuł: Duszek w labiryncie Gatunek: Zręcznościowa Opis: A więc duszek zbiera diamenty, ale poszukuje duuużego okazu i musisz mu w tym pomóc. Trzeba także uważać wrogów, zbierać diamenty, otwierać przejścia oraz inne rzeczy, ale te inne rzeczy zobaczycie w full version.Oceńcie :P . Download: Klik! Rozmiar pliku: 991 KB Autorzy: Programowanie: Sonique Fabuła: Sonique Grafika: Z G'ma :lol2: Muzyka: Z G'ma i inne źródła, śmierć duszka-Sonique(nieja się tak darłem :] ) Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 To sie postarałeś. Ja bym dał to na przykład, a nie na grę, nawet na w. Beta.;d Widać, że sprity standard z gm-a, więc w skali 1-10 daje 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Znowu grafika z GM, no tak. Oceniłem odpowiednią ilością gwiazdek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dalbym 2/10, ale ponewarz wybieramy od 1 do 5, to musi by 1 gwiazdka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Rozmiar pliku: 991 MB Wow, hardcore. Ta gra to kolejny, nikomu niepotrzebny bubel. Dałem sztuk gwiazdek 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dobra wiadomość: W full version inna grafika z Gm'a troche będzie. Dzięki za gwiazdki:) Wow, hardcore. Ta gra to kolejny, nikomu niepotrzebny bubel. Dałem sztuk gwiazdek 1. Eyyy edytuje sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Grafika: Z G'ma lol.gif Nie ma się co podniecać <_< Ogólnie gra do kitu. Jedyne co w niej dość fajnego to muzyka. Tylko, że nie ty ją stworzyłeś. Moja ocena to 2+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Racja. Ja na miejscu twórcy nie zrobił bym nigdy full wersji tej gry, tylko po prostu zaczął kolejną, nieco bardzie wyszukaną ;) I nie z grafiką z GM, bo to już praktycznie jest równoznaczne z niską oceną, wszelką krytyką, i pobłażliwym uśmieszkiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Tylko, że nie ty ją stworzyłeś Co za oftop tą grę samodzielnie zrobiłem nie ocenia się książki po okładce!!:] Nie obrażaj mnie nieco bardzie wyszukaną Już pracuje nad strzelanką taką na silniku strzelania, który jest na gmclan;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Co za oftop tą grę samodzielnie zrobiłem Nie przeczytałeś dokładnie mego posta. Chodzi mi oto że muzyki sam nie stworzyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Tylko śmierć potwora, przyznaje się ja specjalnie się darłem, żeby zrobić śmierć bohatera.:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 muj brat ma 7 lat i potrafi w gm zrobic postać która chodzi i tyle. a Ty masz (dużo więcej niż on) i nic ciekawego w twojej grze nie widze. ocena :1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Juz nie przesadzajcie, jak na pierwsza gre nie jest tak zle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Juz nie przesadzajcie, jak na pierwsza gre nie jest tak zle. No nie powiedziałbym :3 Co za oftop tą grę samodzielnie zrobiłem nie ocenia się książki po okładce!!:] Widzę, że wciąż nie wiesz czym jest offtop. Nie obrażaj mnie A kto cię obraża? Już pracuje nad strzelanką taką na silniku strzelania, który jest na gmclan;) A coś poza zmianą grafiki i dodaniem przeciwników planujesz zrobić? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Juz nie przesadzajcie, jak na pierwsza gre nie jest tak zle. No nie powiedziałbym :3 To mialo sie tyczyc osob ktore same nie zrobily nic dobrego, a zaczely sie wypowiadac gdy zobaczyly ze ktos inny tak napisal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Nie jest bardzo źle, fakt. Ale na 3 gwiazdki jeszcze nie zasługuje. Może ta gra zasłuży, ale: - trzeba poprawić grafikę. Te z bibliotek GM-a to już przeżytek. - trzeba poprawić gameplay. Duszek powinien móc chodzić na skos. - trzeba poprawić levele. Te, które są w grze, są mało ciekawe. 4/10 - 2 gwiazdki - za demo. Mogło być gorzej, ale mogło być też lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Juz nie przesadzajcie, jak na pierwsza gre nie jest tak zle. Tylko, że to nie jest jego pierwsza gra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 jeżeli to twoja pierwsza gra dałbym 4/10 ale jeżeli nie to 3/10 ;) nie no gierka jest całkiem dobrze wykonana podobało mi sie to że duszek nie utyka w ścianach jak ja robiłem takie gry nigdy mi to nie wychodziło do czasu... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 trzeba poprawić gameplay. Duszek powinien móc chodzić na skos Coś takiego jest w tym zrobione zrób kombinacje klawiszy strzałka w dół+w prawo albo lewo lub w góre i tak, ale to poprawie:] trzeba poprawić grafikę. Te z bibliotek GM-a to już przeżytek. Już nad tym pracuje ;) A coś poza zmianą grafiki i dodaniem przeciwników planujesz zrobić? Zrobie sciany przez które tylko pociski mogą się dostawać, nowe potwory, pociski i takie tam... trzeba poprawić levele. Te, które są w grze, są mało ciekawe. Zastanawiam się...Może duszek będzie strzelał... podobało mi sie to że duszek nie utyka w ścianach jak ja robiłem takie gry nigdy mi to nie wychodziło do czasu... Zrób w kolizji bounce agaistn solid object ale ustaw ze sciana ma się"odbijać" HAPPY EASTER :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zrób w kolizji bounce agaistn solid object ale ustaw ze sciana ma się"odbijać" przecież umiem to zrobić xD bo napisałem że nie umiałem wtedy jak robiłem podobne gry na takim poziomie do czasu... xP na przyszłość czytaj posty uważniej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Jak na pierwszą grę... Całkiem Całkiem daje 2 gwiazdki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Jak na pierwszą grę... Całkiem Całkiem daje 2 gwiazdki :) Przecież to nie jest jego pierwsza gra! Nie pamiętacie "Foutre de Dovn"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi