baca Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 kiedy ja dostałem Upload, słyszałem, że dostaje się po 15 postach czy to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 kiedy ja dostałem Upload, Dostałeś upload, jak wejdziesz do katalogu i sam sobie stworzysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nie,folder w uploadzie tworzy się razem z rejestracją użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nie,folder w uploadzie tworzy się razem z rejestracją użytkownika. A dupsko na sosnie: Jeżeli używasz uploadera pierwszy raz, nie zapomnij utworzyć swojego folderu, a potem wrzucaj do niego swoje produkcje. Gdyby folder się dostawało od razu przy rejestracji wiesz jak długo byś szukał swojego przy ponad 1000 userach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Gdyby folder się dostawało od razu przy rejestracji wiesz jak długo byś szukał swojego przy ponad 1000 userach? Według mnie bardzo krótko. Bo w końcu do czegoś służy CTRL + G :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 a gdzie szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wcale nie CTRL + G, tylko CTRL + F :P :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wcale nie CTRL + G, tylko CTRL + F :P :P :P U mnie działa i to i to :] a gdzie szukać? Ale czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 poradziłem sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi