Supavader Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Tytuł: Labirynt 3D Gatunek: *gra* 3D Opis: Zwykły, prosty i denny labirynt w 3D xD. Nic dodać nic ująć - musimy znaleźć słup, którego dotknięcie jest równoznaczne z wyjściem z gry. Gra jest shitowa, moja pierwsza w 3D :D od razu mówię, że będzie niby kontynuacja: Escape from Hitler Town. Sterowanie: strzałki. Download: https://gmclan.org/up1387_4_labirynt3d.html Rozmiar pliku: 1051KB Autorzy: Programowanie: Supavader Fabuła: Supavader Grafika: Original from GM Muzyka: Muzyki nie ma :P Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Po screenach widac że nie chciało ci się postarać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Hmmm. Hmmmm. Hmmmmmmmmm. Brak mi słów. Grafika słaba, bohater wiesza się na ścianach, można przez nie patrzeć, łatwo się zaklinować, gra nie ma muzyki, nie ma fabuły, nie ma nic. Toś mnie tym rozwalił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Bardzo słaba gra mógł byś nad nią popracować i może by coś z tego wyszło a tak to totalne dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Bardzo słaba gra mógł byś nad nią popracować i może by coś z tego wyszło a tak to totalne dno. Bez przesady... nic by nie wyszło :P Biorąc pod uwagę umiejętności Supavader'a i 3d w gm'ie to nic z tego nie wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Biorąc pod uwagę umiejętności Supavader'a i 3d w gm'ie to nic z tego nie wyjdzie. ja ci dam ty... ty... londonie! xD czuję się obrażony x[ poza tym to moja pierwsza gra w 3D więc nie spodziewajcie się arcydzieła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Wiem że to twoja pierwsza gra 3d, ale trzba było potraktować ją jako trening i nie dawać jej, dopuki nie zrobił byś czegoś lepszego (np. zrób znajdowanie klucza, kraty itp. to naprawde porste jeśli ma się podstawowe umiejętność w gm). Ale mam pytanie, kombinowałeś coś z kodem, czy tylko wziołeś (jak sądze) gotowe kody na rysowanie różnych rzeczy (sufit, podłoga, 2 ściany i walec) i pozmieniałeś tekstury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ale mam pytanie, kombinowałeś coś z kodem, czy tylko wziołeś (jak sądze) gotowe kody na rysowanie różnych rzeczy (sufit, podłoga, 2 ściany i walec) i pozmieniałeś tekstury? kombinowałem z kodem, a jak nie umiałem to wspomagałem się przykładem :P ale większość sam napisałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 :o Ale shit :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Supavader mój stary pomysł mi skradł xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nie ciekawe. Nie oceniam bo byś się obraził :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pax Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 nie postarałeś sie za bardzo a i prawie identyczna gra była na win95 (inny kolor ścian) B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi