Konrad-GM Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A więc mam zasadniczy problem w mojej gierce. Są 2 viewy jeden pokazuje "1" ludzika a drugi "2", rysuje tekst "draw_text(view_xview[0],view_yview[0],'TEKST KTÓRY POWINIEN BYC WIDOCZNY NA 1 VIEWIE!!!')" No i w tym jest problem widać ten tekst na dwóch viewach gdy ludzik "1" podejdzie do ludziak "2" Proszę o pomoc, gdzieś był podobny temat lecz go znaleść nie mogę screen: https://gmclan.org/up1717_5_Niepowinien_byc_tu_widoczny.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 sry za doubleposta ale czy nikt na tym forum nie wie jak to zrobic?? I proszę nie wysyłać mi warnów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 if( view_current = 0 ) { draw_text( view_xview[0], view_yview[0], 'Tekst' ); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Dzięki, ubóstwiam cię Tymon xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi