gumex Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Gdy przeciwnik mnie zabija hero znika ale wyskakuje błąd że miecz nie ma sie do kogo przyczepić :] . Problem w tym ze nie wiem jak zrobić żeby miecz znikał gdy hero tez znika i go nie ma :]. Chyba mnie zrozumieliście :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 step miecza: If (not instance_exists(hero)) {instance_destroy()} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jaki ja głupi przecież mogłem się domyśle :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 nom... to by tłumaczyło twoją fote w avatarze... xD Joke xD nie bierz tego do siebie xD. O takiej porze zawsze mi odwala xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Co Ty dajesz pablo, 1:22 dopiero ;p Ja tam w ciągu ostatnich 48 godzin przespałem ze 3, w porywach 4 i jakoś się trzymam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 no ja przespałem moze 24 h w ciagu calego tygodnia to wiesz xD!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Warna im za offtop XD Po co sie cackać z kodem co marek.s? wystarczyło dodać event w hero pt destroy a w nim trzeba było dać klocek destroy miecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Po co sie cackać z kodem co marek.s? wystarczyło dodać event w hero pt destroy a w nim trzeba było dać klocek destroy miecz Czasami tak po prostu się nie da, jak się robi wszystko w kodzie bo można zrobić zamieszanie i nie wiadomo gdzie co jest. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi