rryk Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jak zrobić aby ręka z pistoletem obracała się w stronę myszy i jak np by przekroczyła pion zmieniał by się sprite postaci no i sprite ręki ?? bo nie wiem słyszałem że trzeba pokombinować maskami ale pewien nie jestem i nie wiem jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jeśli chodzi o takie coś jak w soldacie to pamiętaj o mnie w creditsach :) PLIK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 thanks o ot mi biegało spox nie zapomnę ty a jak zablokować żeby np po dojściu direction do 90 nie można było dalej go zwiększyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ale w tym przykładzie jest poważny błąd xD ręka ludka czesto zostaje za ludkiem jak np sie poruszasz z dużą prędkością (czyt. Spadasz) kod który odpowiada się za trzymanie się rączki przy ludku należałoby umieścic w end step :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ale w tym przykładzie jest poważny błąd xD ręka ludka czesto zostaje za ludkiem jak np sie poruszasz z dużą prędkością (czyt. Spadasz) kod który odpowiada się za trzymanie się rączki przy ludku należałoby umieścic w end step :P ciii... pisane za noBa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 marek mówiąc pisane dla noba obrażasz mnie a po za tym nie odpowiedziałeś jak zablokować żeby np po dojściu direction do 90 nie można było dalej go zwiększyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ja byłem nobem jak to pisałem :P if (direction> 90) {direction=90} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 rryk skopiował moje piękne userbary :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 sry ale mi sie spodobałyXD @Marek S. dalej można zwieskzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 rryk umiesz czytać? "ciii... pisane za noBa" gdzie tu jest dla :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 dobra tam czepiasz się szczegółów tymczasem ja dalej mogę zwiększać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Napisz co dokładnie jak ma się zachowywać to poprawie ten przykład :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 normalnie aby po dojściu do pionu w górę i pionu w dół nie można było dalej przesuwać a sprite zmieniał się tylko przy chodzeniu w prawo i w lewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Sorka za duble posta ale nikt mi nie odpowiada nawet marek s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Sorka za duble posta ale nikt mi nie odpowiada nawet marek s. Bo nie masz napisane Marek.S FAN a sygnie, to nie mam motywacji, już się biorę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Mówisz masz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jak obiecałem tak masz :] Plik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 thx na bank zamieszce cię w creditsach a i nie obraź się ale przerobiłem trochę ten przykładzik bo zmieniłem zdanie i teraz chciałem aby od połowy postaci do czubka głowy postaci można było ruszać ręką tak samo z lewej ale to już sam zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi