TeoTN Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Kto może mi wysłać Pulsary na konto TeoTN?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Nikt, bo Epuls SUX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Co to jest Pulsar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Kto może mi wysłać Pulsary na konto TeoTN?? http://pawkow.pl/portfolio/ - Tutaj masz jakiś program do nabijania pulsu. Ale kosztuje 15 zł a cały ten serwis to jeden wielki syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Co to jest Pulsar? Pulsar to waluta używana na ePuls.pl. 10 pulsarów kosztuje 1zł (około) a za 50 pulsarów (np) można sobie zmienić nick. Suuuupeeeer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Chodzi mi o pulsary nie o puls :D (Pulsary to jednostka pieniężna zakupowana przez przelew/sms) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Myślisz, że tu są takie debile, które za Ciebie wyślą SMS za np 2,44? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Jak ktoś nie używa konta na epuls to przecież chyba może oddać pulsary jak ma :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ja mogę wysłać sms-a mu za 4,88... ;p Dobry uczynek zrobię, mi to nie zależy :D A Pulsar to jest taka gwiazda, która nie ma okreslonej masy w czasoprzestrzeni i najczęściej powstaje po wybuchu Superolbrzyma zamiast czarnej dziury :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 By doładować konto pulsarami napisz: EP.PULSAR TeoTN UWAGA!!! Z sieci PLUS GSM, ERA i HEYAH mozna wysylac SMS raz na 70 minut! Inaczej nie zostana zaliczone. i wyślij na: 10 pulsarów: numer 7137 (1 zł+VAT) 30 pulsarów: numer 73073 (3 zł+VAT) 65 pulsarów: numer 76076 (6 zł+VAT) 100 pulsarów: numer 7937 (9 zł+VAT) :)) (A tak na serio: jak ktoś ma za dużo na swoim koncie, albo mu są nie potrzebne to mi mozna wysłać :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Nawet żeś zdjęcia nie dał, sknera jesteś =P Ja to żem przynajmniej dał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 A mistrz Spyro dał. SZACUN!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ja nie będę tracił pięniędzy na pulsary. Już wolę sobie samemu dać pulsary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Jeżeli ktoś chce wysłać - pisać - jak nie - nie pisać PS Sory jeśli to źle zabrzmi, ale nie interesują mnie komentarze typu: "Wole sobie wysłać" czy "Nikt Ci nie wyśle" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi