rryk Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Czemu jak chciałem zrobić animacje w U-mplay to ona sie zacinała na pierwszym obrazku tej animacji dalej nie chciała iść a i jak zrobić aby jeden obrazek był przed drugim?? Źle nazwany temat !!! Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Jak chcesz to ja mam czeski kurs mPlay :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 a czy ja wyglądam na czecha? znającego polski od 2 roku życia? EDIT: JUż ZROBIŁEM NIEPOTRZEBNIE W KODZIE DAłEM image_index=-1; ALE DALEJ POZOSTAJE PYTANIE JAK ZROBIć ABY JEDEN OBIEKT BYł PRZED DRUGIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 co drugie słowo się rozumnie i sie można domyśleć. I tak byś więcej z tego wiedział niz z helpa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ALE DALEJ POZOSTAJE PYTANIE JAK ZROBIć ABY JEDEN OBIEKT BYł PRZED DRUGIM Depthy, panie, depthy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 CO? BO WIESZ JA NOOB I NIE WIEM ZA BARDZO GDZIE TO? edit: już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 No to mogłeś od razu temat zamknąć... :P a czy ja wyglądam na czecha? Szczerze ? To wyglądasz na Czesia xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi