Crash Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 No więc nudziło mi się, i robiłem byle co w GM. A zrobiłem przykład platformówki na podstawie FAQ z GMclan :P . Pomyslałem, że nOOb'om się przyda xD oto link do mego uploaderka: https://gmclan.org/up1235.html I znajdźta tam plik o nazwie: " Lepszy_przykłąd_platrormowki" E tam, pewno głupie :P Ale zobaczycie sami ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Nic ciekawego nie ma w tym przykładzie. Pokazałeś tylko jak zrobić chodzenie i dodawanie punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Zresztą każdy może zaglądnąć do faqa i se sprawdzić :P Btw. Ludzie, nie dawjcie linków do całych uploaderów, ale do konkretnych plików, bo niektórzy nie chcą szukać ani szperać w cudzym uploaderze... (chociaż niektórzy pewnie by chcieli :]) To zbyt głęboka ingerencja w czyjąś prywatność :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Przecież każdy jeśli chce może sprawdzić co ktoś ma w swoim uploaderze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 No więc nudziło mi się, i robiłem byle co w GM. A zrobiłem przykład platformówki na podstawie FAQ z GMclan :P . Pomyslałem, że nOOb'om się przyda xD oto link do mego uploaderka: https://gmclan.org/up1235.html I znajdźta tam plik o nazwie: " Lepszy_przykłąd_platrormowki" E tam, pewno głupie :P Ale zobaczycie sami ^^ Wow! Kolejny przykład platformówki. Tego typu przykłady są na GMClanie popularniejsze niż Moda na Sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 w sumie cieżko o jakiś orginalny przykład platformówki... choćby dlatego że to ma być przykład :P Co innego gra ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Ujajaj.... kurcze... mówiłem - Robiłem z nudów :P A jak mi sie nudzi to majstruje byle co w Game Maker xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Ujajaj.... kurcze... mówiłem - Robiłem z nudów :P A jak mi sie nudzi to majstruje byle co w Game Maker xD Więc po co udostępniasz to publice, skoro wiesz, że jest beznadziejne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Tego typu przykłady są na GMClanie popularniejsze niż Moda na Sukces. zgadzam się i pewnie tak jak Moda na Sukces nigdy nie skończą się pojawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 " Lepszy_przykłąd_platrormowki" zapewne, tym bardziej że robiłeś go na podstawie FAQ, takich przykładów jest pełno choćby przykład na stronie głównej GM :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Dlatego dałem nazwe lepszy przykład platformowki, bo mój poprzedni w moim upku był słaby :D dlatego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 ech... chyba był super słaby bo ten jest słaby. weś nie zaśmiecaj forum takimi bzudrami wyciągniętymi z faq, które może zrobić pierwszy leprzy dziedziak. Może przez to, że zaśmiecasz forum takimi żeczami opuźnia się zamieszczenie i prezentacja czyjejś produkcji, dobrej produkcji? zastanów się nad tym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 ech... chyba był super słaby bo ten jest słaby. weś nie zaśmiecaj forum takimi bzudrami wyciągniętymi z faq, które może zrobić pierwszy leprzy dziedziak. Może przez to, że zaśmiecasz forum takimi żeczami opuźnia się zamieszczenie i prezentacja czyjejś produkcji, dobrej produkcji? zastanów się nad tym ... Jedi a kto niedawno dawał przykład łuku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Eno wiecie co? Wy tylko zgnoić człowieka potraficie !! :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Eno wiecie co? Wy tylko zgnoić człowieka potraficie !! :/ Od tej chwili wszelkie kody przepisane z FAQ i sklepane w jedną całość, będziemy wychwalać pod niebiosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi